Aktuelle nyheder - Have

Plantorama åbner nyt havecenter i HorsensPlantorama slår dørene op til to nye havecentre på en uge. Her finder man et stort og bredt udvalg af planter, blomster, tilbehør, alt til kæledyr mm.

Plantorama åbner nyt havecenter i Horsens

Kæden Plantorama Havecenter fortsætter sin vækst og åbner to nye havecentre henholdsvis 3. marts i Horsens og 10. marts på Amager

Del artiklen på
Det nye havecenter i Horsens er kædens tiende. Arealet udgør 3000 m2 under tag og 1000 m2 med et fleksibelt tag, der kan åbnes i godt vejr.

Plantorama har investeret et tocifret millionbeløb i det nye havecenter i Horsens, hvor den familieejede kæde overtog det tidligere Family Garden. Efterfølgende er havecenteret blevet ombygget og udvidet, så det er klar til åbningen i dag fredag.

- Det handler om at give kunderne en god oplevelse, og derfor har vi fokus på moderne bygninger med en indretning, som tiltaler kunderne. Det er oplevelsen et stort og bredt udvalg af planter, blomster, tilbehør, alt til kæledyr mm. Her er en rationel og hyggelig indretning af bygningerne, hvilket er noget, vi lægger vægt på, siger adm. direktør Peter Vang Christensen og fortsætter:

- Plantorama’er er typisk på 3000-4000 kvadratmeter butiksareal. Hillerød er dog hele 10.000 m2. Der skal en vis størrelse til for at være attraktive og kunne tilbyde et bredt udvalg.

Sjette generation af gartnere
Plantorama Havecenter blev startet i 1987 i Egå nord for Aarhus af Peter Vang Christensens far, og han er nu sjette generation af gartnere. Siden er åbnet havecenter i Aalborg, Randers, Viborg, Vejle, Sønderborg, Odense, Hillerød og Vallensbæk. Plantorama Hillerød er Nordens største overdækkede havecenter.

I Horsens er det HM Entreprenør, der har udført anlægsarbejdet med adgangsvej til varegård, belægning på p-areal mm. Lind Montage har udført elinstallationerne sammen med EWII. Vvs-installationerne er udført af SR Teknik, og vandingsanlæg til planterne er udført af Anderup Vand.

-los


Læs mere om Have

3/3 2017
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine