left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Have

Se på haven med nye øjne På den internationale havemesse spoga+gafa har der de seneste år været en stor afdeling for grill. Arkivfoto: spoga+gafa

Se på haven med nye øjne

1.-3. september er der igen havemesse i Køln. Spoga+gafa slår endnu en gang dørene op for en forrygende havemesse med alt hvad havehjertet begærer

Del artiklen på

Der bliver ikke bare fremvist og handlet lidt plæneklippere, havemøbler og nye typer gødning på den professionelle havemesse spoga+gafa, der finder sted i Køln d. 1.-3. september i det enorme messecenter i Køln.

Den nyeste haveteknologi er også på programmet, og de besøgende vil møde diverse temaområder, foredrag om de nyeste haveteknologier og praktiske fremvisninger og gode råd i forhold til f.eks. grilning på højeste niveau.

Temaerne på årets messe byder bl.a. på så forskellige emner som trends indenfor byhaver, innovation, plænevedligeholdelse, dræning, multifunktionelle produkter for den lille have, wellness i naturen, barnets have og ny batteriteknologi.

Sidste år udstillede 2152 udstillere fra 61 lande på messen i Køln. 40.000 professionelle besøgende fra 114 lande besøgte messen.

-los

Læs mere om Have

31/7 2019
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine