Aktuelle nyheder - Have

Tegnestuen 1:1 Landskab henter BIG-direktør Ulla Hornsyld glæder sig over at komme tilbage til en tegnestue, som kun designer landskab.

Tegnestuen 1:1 Landskab henter BIG-direktør

Tegnestuen 1:1 Landskab, som er vokset fra 11 ansatte til 16 medarbejdere de sidste par år, styrker nu ledelseslaget med Ulla Hornsyld, der får titel som seniorprojektleder. Hun kommer fra BIG, hvor hun har været director of landscape

Del artiklen på

Det er en kendt personlighed indenfor dansk landskab, 1:1 Landskab har hevet i land. Ulla Hornsyld har været direktør for BIG’s landskabsafdeling de sidste fem år. Før det var hun i 11 år hos SLA som seniorprojektleder. Nu skal hun tilbage til at arbejde projektnært, og det glæder hun sig til.

- Jeg ville gerne tilbage og være på en tegnestue, som kun designer landskab. 1:1 Landskab passer perfekt til mig. De designer poetiske og attraktive byrum og går op i detaljen, konteksten og det gode håndværk. De arbejder tæt sammen med bygherrerne og samarbejder med brugerne. Det kan jeg godt lide, siger Ulla Hornsyld.

Fremgang nationalt og internationalt
1:1 Landskab har oplevet en støt fremgang i de senere år med flere internationale projekter og en alsidig portefølje af projekter i Danmark, der tæller erhvervsbyggeri, skoler, byrum og boliger.

Arkitektvirksomheden er netop nu travlt optaget af at projektere den kommende taghave ovenpå IKEA’s varehus på Kalvebod Brygge og har store masterplansprojekter i Norge og Riga. Ulla Hornsyld skal konsolidere den positive udvikling, så tegnestuen forsætter sin organiske vækst:

- Ulla skal styrke organisationen indadtil og udadtil, så vi holder den høje standard og forsætter den positive udvikling. Ulla er en kæmpe kapacitet, som har meget erfaring med at styre danske og internationale projekter. Vi er virkelig glade for at vi kan tiltrække så dygtige medarbejdere, siger partner i 1:1 Landskab, Jacob Kamp.

1:1 Landskab ledes af partnerne Jacob Kamp og Trine Trydeman, som læste landskabsarkitektur sammen på det Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole et par år over Ulla Hornsyld. De tre har derfor kendt hinanden i mange år, det er dog første gang, de skal arbejde sammen.

-los


Læs mere om Have

8/9 2021
MarkiserTerrassebrædderUdvendig solafskærmingTilføj dit firma her.
Send en mail.