Aktuelle nyheder - Isolering

Funktionel glasisolering til facader

Funktionel glasisolering til facader

Slentite fra BASF er et aerogelbaserede isoleringsmateriale, der bringes på markedet som robuste paneler

Del artiklen på
Hvordan konstruerer vi fremtidens bygninger? Og hvordan skabes balance mellem energieffektivitet, arkitektoniske ambitioner og den bedst mulige komfort? Disse spørgsmål besvarer BASF med Slentite - et aerogelbaserede isoleringsmateriale, der bringes på markedet som robuste paneler.

Det højeffektive materiale består af 90 % luft og har en høj isoleringsværdi, som betyder, at isoleringen kan gøres 25-50 % tyndere. Samtidig har polyurethan-aerogelen en struktur med åbne porer, som sikrer fugtregulering, der er en af de vigtigste forudsætninger for et behageligt indeklima.

Disse egenskaber gør det tynde materiale perfekt til optimering af andre anvendelser. Derfor bliver Slentite nu anvendt i Okalux HPI High Performance isoleringsglasmoduler fra Okalux. I disse uigennemsigtige facadeelementer bruges materialet som varmeisolering i hulrummet mellem glasruderne.

- Den fremragende U-værdi betyder, at glasisoleringen opfylder alle de krav, der stilles til klimaskærmens varmeisolering, siger Marc Fricke, projektleder for SLENTITE hos BASF Polyurethanes.

Okalux-elementerne giver masser af designfrihed og er nemme at integrere i traditionelle facadesystemer.

- Ud over de fortræffelige isoleringsegenskaber er vi virkelig begejstrede over, at Slentite er så nemt at håndtere, forklarer Frank Schneider, udviklingschef for Okalux, og tifløjer:

- Det gør det ikke kun nemt for os at konstruere vores elementer - isoleringen er også upåvirket af aldring i hele produktets levetid.

-kj

Læs mere om Isolering

21/2 2017
IsoleringBygnings- og teknisk isoleringDampspærreFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringtermo betonmåtterTermograferingThermo asfaltmåtterVintermåtterVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • Stabil Total Isolering

  Stabil Total Isolering

  Alt i isolering
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Chalsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • COMBITHERM

  COMBITHERM

  Vintermåtter
 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag