Aktuelle nyheder - Trapper

BV Trappen opruster på SjællandHer ses Flexitrappe10 fra BV Trappen, der vil tættere på kunderne med nyt Showroom på Sjælland

BV Trappen opruster på Sjælland

Den 1. juni 2016 åbnede BV Trappen Thisted A/S sit nye showroom i Glostrup, der er blevet bemandet med ny sælger

Del artiklen på
Den 1. juni 2016 åbner BV Trappen Thisted A/S sit nye showroom i Glostrup på adressen Naverland 29, og samme dag tiltræder Janus Damsgaard som ny sælger. Janus har mange års erfaring i trappebranchen, og han vil sammen med Lene sørge for, at showrummet er bemandet hele ugen.

Vil tættere på kunderne
Janus er uddannet tømrer og har sidenhen solgt både trapper og senest køkkener, hvorfor han er den helt rigtige til at servicere BV Trappens salgskanaler i København og på Sjælland. Janus kommer til at indgå i et salgsteam på seks mand.

- Åbningen af showroom på Sjælland er et naturligt led i den fortsatte ekspansion og for at komme tættere på vores kunder. Investering i en ny trappe er for de fleste en stor beslutning, hvor man gerne vil have undersøgt mulighederne samt se de mange varianter i én til én. Kunderne vil i showroomet kunne se et stort udvalg af trappeløsninger i træ og få tegnet sin egen trappe i 3D, lyder det fra virksomheden.

BV Trappen har i øvrigt samhandelsaftaler med byggemarkeder i hele landet herunder bl.a. Bygma, Stark og Davidsen.
Læs mere om Trapper

22/6 2016
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.