Aktuelle nyheder - Trapper

Får en Gazelle for ’Sikkerhed i højden’Peter Christensen (forrest) og Lasse Simoni startede Stigefabrikken.dk som et fritidsprojekt i 2012. Det har nu kastet en Gazelle-statuette af sig. Nu går virksomheden også efter det svenske marked.

Får en Gazelle for ’Sikkerhed i højden’

Stigefabrikken.dk får dagbladet Børsens vækstpris, fordi virksomheden de sidste fire år har haft positiv vækst og været i stand til at fordoble bruttoresultatet

Del artiklen på

Hvad der startede som et sideprojekt til Peter Christensen og Lasse Simonis daværende fuldtidsbeskæftigelse, er i dag deres og flere medarbejderes levebrød. Siden 2012 har iværksætterduoen bag Stigefabrikken.dk ApS solgt ’Sikkerhed i højden’ til mere end 15.000 kunder i ind- og udland gennem netbutikkerne Stigefabrikken.dk og Stegfabriken.se, og det har nu kastet en Gazelle af sig.

- Stigefabrikken.dk var til at starte med et aftenprojekt, som Lasse og jeg drev ved siden af hver vores daværende fuldtidsbeskæftigelse. Efter et års tid kunne vi dog godt se at vi havde fat i noget, og vi valgte derfor at gå fuld tid på projektet. Siden da er det heldigvis kun gået den rigtige vej, fortæller Peter Christensen.

I dag leverer Stigefabrikken.dk ikke kun stiger, stilladser og trapper til privatkunder i netbutikken. Blandt virksomhedens kunder er nu alt fra gør det selv-folk, håndværkere og boligforeninger til dagligvarekæder og større industrivirksomheder, som bestiller per telefon, e-mail eller direkte hos Stigefabrikken.dks medarbejdere, som i dag udfører stigekontrol for virksomheder landet over.

Ifølge Peter Christensen står erhvervskunderne i dag for ca. 70 % af omsætningen, som sidste år sneg sig op i et tocifret millionbeløb.

Nyåbnet salgskontor i Sverige
Som et led i strategien om at blive Skandinaviens førende forhandler af ’Sikkerhed i højden har virksomheden i år åbnet et salgskontor i Sverige med ønsket om at være tættere på eksisterende og fremtidige kunder i Sverige.

Stigefabrikken.dk har været til stede med en svensk version af webshoppen siden 2014 – men det helt store gennembrud lader fortsat vente på sig.

- Det svenske marked har et stort vækstpotentiale, som vores nye afdeling skal være medvirkende til at udforske. Vi har ansat en dygtig medarbejder med mere end tyve års erfaring fra branchen, og vi tror på at hendes erfaring kombineret med den fysiske tilstedeværelse kan hjælp os til en bedre position på markedet, fortæller Peter Christensen.

Herhjemme har virksomheden kontorer i Roskilde og Slagelse.

Vækst med livrem og seler
Selvom Gazellestatuetten signalerer vækst i hastigt tempo, og ord som vækstlån og investering er meget oppe i tiden, har Peter Christensen og forretningspartneren Lasse Simoni groet virksomheden i en hastighed, som har gjort det muligt at styre udenom sultne banker og investorer.

- Vi er vokset i et passende tempo, som har gjort, at vi hele tiden har haft et overblik over vores forretning og ikke har skullet låne penge eller sælge ud af vores ejerandele. Vi vil ikke afvise, at lån eller investering kan kommer på tale – men i de første år har det været vigtigt for os at skabe en sund, selvfinansieret virksomhed, afslutter Peter Christensen.

-los


Læs mere om Trapper

12/10 2018
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.