Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

FB Gruppen opruster med salgschefFB Gruppens nye salgschef, Ann-Beth Senger, foran den nye bydel Grønttorvet i København, hvor 2200 ejer-, andels- og lejeboliger opføres de næste fire år.

FB Gruppen opruster med salgschef

Ann-Beth Senger er hentet fra Bonava, det tidligere NCC Bolig, som ny salgschef. I sin nye stilling skal hun konsolidere og udbygge salgsudviklingen for FB Gruppen

Del artiklen på

Projekt- og ejendomsudviklerkoncernen FB Gruppen A/S (Fokus på Boliger) har netop ansat Ann-Beth Senger som ny salgschef i en nyoprettet stilling. Hun kommer senest fra en stilling som salgschef hos NCC gennem fem år. Tidligere har hun været salgschef for Becker & Nielsen samt Schaumann Development.

- Jeg kan bruge min erfaring fra mine tidligere ansættelser. Her har jeg været med til at bygge en salgsorganisation op helt fra bunden samt være købernes røde tråd i processen fra underskrift af købsaftalen til køb af boligen, siger hun.

Ann-Beth Sengers primære opgave er i samarbejde med udvalgte mæglere at konsolidere og udbygge den positive markedsposition, som FB Gruppen har oplevet inden for projekt- og ejendomsudvikling, så kunderne får den bedst mulige oplevelse i forbindelse med udvælgelsen og overdragelsen af deres nye bolig.

Forventer vækst
Med Ann-Beth Senger får FB Gruppen en salgschef med et stort kendskab til markedet og indgående erfaring med personligt salg og markedsføring til opbygning af en salgsorganisation. Den nye salgschef vil derfor spille en central rolle i forbindelse med den fortsatte vækst i koncernen, hvor man med udviklingen af den nye bydel Grønttorvet i København vokser på det danske boligmarked inden for både ejer-, andels- og lejeboliger.

- Med sin mangeårige erfaring med koordinering af salgsprocessen og evne til at skabe høj kundetilfredshed bliver Ann-Beth en central figur i det team, der skal bidrage til at styrke vores positive brand inden for kvalitetsbyggeri, siger adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen, der ud over opførelsen af 500 boliger om året alene på Grønttorvet også har boligprojekter i flere andre sjællandske byer.

FB Gruppen, der udvikler, bygger og sælger boliger, hovedsageligt i Storkøbenhavn, blev etableret i 2003 af adm. direktør Hans-Bo Hyldig og projektdirektør Stig Nørnberg, og har siden leveret over 1500 boliger. Virksomheden er pt. i gang med projekter i Roskilde, Hvidovre, Farum og Valby.

Omsætningen i FB Gruppen passerede i 2016 en milliard, og omsætningen forventes at stige i de kommende år.

-los

Læs mere om Byggeri

12/9 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerNedbrydningNedrivningOmbygningOptimering af arbejdsgangePanelerPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRådgivningRullestilladsSandwichpanelerSokkelrenderSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder