left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Hej håndværker! Gi’r du en hånd ?

Hej håndværker! Gi’r du en hånd ?

I denne uge løber kampagnen En Hjælpende Hånd af stablen, og Ungdommens Røde Kors opfordrer lige nu alle håndværksvirksomheder til at være med!

Del artiklen på

Gennem En Hjælpende Hånd gør håndværkere i hele landet en kæmpe forskel for børn og unge i deres eget nærområde. Du og din virksomhed kan være med og vise jeres nærområde, at håndværksbranchen tager en masse socialt ansvar – både for de unge og for lokalområdet.

Hjælper et barn i dit eget nærområde
Ved at donere 2.500 kr. – svarende til en ’dagsopgave’ – kan man som håndværker give et barn fra ens eget nærområde et helt år i en af Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter.
Vælger du at støtte med flere sponsorater, hjælper Ungdommens Røde Kors også din virksomhed med en presseindsats med din virksomheds navn til din lokalavis. Pengene går selvfølgelig stadig til dit eget nærområde.

Vi kan noget særligt i byggebranchen
Hustømrerne A/S og CG Jensen er bare to af de mange virksomheder, der allerede støtter En Hjælpende Hånd.

- En Hjælpende Hånd er en genial kampagne fra Ungdommens Røde Kors, som giver specifikt håndværkere en chance for at hjælpe udsatte børn og unge. Vi støtter kampagnen igen i år, både fordi formålet er lige i øjet, og fordi den på god og anderledes vis sætter spot på håndværksfagene i Danmark, fortæller Peter Kristensen fra Hustømrerne i Aalborg.

Betonformand Jesper Poulsen fra CG Jensen har selv været mentor for en udsat ung og har været vidne til, hvor stor en forskel branchen kan være med til at skabe. Han udtaler:

- Byggebranchen kan noget særligt for de unge. De arbejder sammen i små teams, og pludselig får de en rolle. De er med til at skabe noget sammen med andre, de betyder noget.

-jhn

Det får du, når du støtter

  • Kansasjakke
  • Et støttediplom og webemblem
  • Kampagnemateriale til uddeling til kunder
  • Virksomhedslogo på kampagnesiden

 Og husk: et støttesponsorat er fuldt fradragsberettiget.

Vil du også være med eller vide mere? Så klik ind på www.giv1hånd.dk. her

Læs mere om Byggeri

15/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.