Aktuelle nyheder - Byggeri

LM Byg henter oberst til bestyrelsenChristian Herskind

LM Byg henter oberst til bestyrelsen

Den danske entreprenørvirksomhed LM Byg A/S henter nyt bestyrelsesmedlem i skikkelse af Christian Herskind

Del artiklen på
Entreprenørvirksomheden LM Byg får tilført en stærk erhvervsprofil til bestyrelsen i skikkelse af 55-årige Christian Herskind, der er administrerende direktør i Refshaleøens Holding. Han har blandt andet en erhvervsmæssig baggrund som koncerndirektør i bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC Construction Danmark.

LM Byg har de seneste år gjort sig bemærket med en indtjening, som stikker positivt ud i hele byggebranchen. Seneste regnskab viste en omsætning på mere end 400 mio. kroner og en bundlinje, der landede på 29,2 mio. kroner før skat.

- Vi glæder os over at få en så stor branchekapacitet som Christian Herskind ind i LM Byg A/S’ bestyrelse. Med hans baggrund og store brancheviden vil han kunne bidrage til at fortsætte LM Bygs positive udvikling, udtaler ejer af LM Byg, Carsten Mindegaard.

Koncerndirektør og udsendt til Afghanistan
Christian Herskind gjorde sig blandt andet bemærket herhjemme, da han sideløbende med rollen som koncerndirektør i NCC Construction Danmark i 2006 var udsendt til Afghanistan. I 2008 kom han til Refshaleøens Holding som administrerende direktør, hvor han har været med til at udvikle Refshaleøen til en ny bydel i København.

Udover sin nyerhvervede rolle i LM Byg bestrider Christian Herskind også en række andre bestyrelsesposter i det danske erhvervsliv i bl.a. Orbicon, Skako, Mannaz, Nordsøfonden og Associated Danish Ports. Han er oprindeligt uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en LL.M. i International Business Transactions fra University of London. Han er en af tre danske oberster af reserven og Ridder af Dannebrog.

LM Bygs bestyrelse består herefter af: bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, bestyrelsesmedlem Carsten Mindegaard, Flemming Kragh Hansen og Christian Herskind.

-los


Læs mere om Byggeri

19/12 2016
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerNye arbejdsopgaverOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.