Aktuelle nyheder om byggebranchen - Byggeri

Ros til tømrerfirma

Tømrerfirmaet Egon Olsen & Søn vandt ikke CSR People Prize 2017. Men stor ros fra Dansk Byggeri til virksomheden for at tage socialt ansvar, selvom det ikke blev til en førsteplads

Del artiklen på

Dansk Byggeri glæder sig over, at der i byggebranchen er mange eksempler på virksomheder, der løfter samfundsmæssige og sociale opgaver.

- Der skal overskud til at ansætte mennesker, som ikke kan arbejde 100 procent, eller fastholde medarbejdere, som af den ene eller anden grund har det svært, siger formand for Dansk Byggeri Sjælland, Jesper Toftebjerg Andersen og fortsætter:

- Det overskud er der heldigvis en del virksomheder, som udviser. Jeg glæder mig over, at vi har en sjællandsk virksomhed, der blev nomineret til CSR People Prize. Det er noget, vi skal være stolte af og værne om.

Det skal gerne resultere i en fastansættelse
Egon Olsen & Søn tager altid udgangspunkt i egne behov, fordi virksomheden tror på, at nøglen til succesfuldt socialt ansvar ligger her. Virksomheden har blandt andet ansat en langtidsledig elektriker, hjulpet en bogholder og en tømrersvend tilbage i job efter henholdsvis længere tids sygdom og en arbejdsskade.

- Når vi forsøger at få folk, der har været har været uden for arbejdsmarkedet, tilbage på arbejdet igen, er målet en fastansættelse. Så hvis ikke vi tager udgangspunkt i vores eget behov, ville det bare være gratis arbejde, siger administrerende direktør i Egon Olsen & Søn, Michael Hoff-Møller, og fortsætter:

- Vi kan ikke redde hele verden, men det er fedt at få anerkendelse for det, vi gør. Det er dejligt, at det handler om andet end profit. Og det er et skulderklap til vores ideologi i virksomheden.

Det giver nærhed i virksomheden
Egon Olsen & Søn A/S var nomineret i kategorien virksomheder med under 100 ansatte.

- Som en mindre virksomhed mærker vi resultaterne helt up front. Både når det går godt, og når det går galt. Det giver en speciel form for nærhed i virksomheden, siger Michael Hoff-Møller.

-jhn

CSR People Prize
• Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) uddeler CSR People Prize for at hylde virksomheder i Danmark, der gør en ekstraordinær indsats for at udvise socialt ansvar over for medarbejdere og lokalsamfund
• CSR People Prize uddeles hvert år til to virksomheder, der har vist, at deres sociale ansvar er forankret i både dagligdagen og ledelsens visioner
• Formålet med CSR People Prize er at fremhæve de gode initiativer, erfaringer og resultater, der skabes, når en virksomhed påtager sig et socialt ansvar
• Priserne blev uddelt 7. november.Læs mere om Byggeri

8/11 2017
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBetonstøbningBIMBrandpartierBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsprofilerBygningsrenoveringCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteIndustristøvsugerInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKvisteLejderListerLofterMalingMaterielopbevaringMultistigerOmbygningOptimering af arbejdsgangePavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetTeleskopstigerThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræTræbetonUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder