Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Bedre boligliv i Bjellerupparken

Bedre boligliv i Bjellerupparken

Glaslukning forlænger sæsonen og det sociale samliv på ny altaner

Del artiklen på

To år med gennemgribende renovering af Bjellerupparken i Randers, under boligforeningen Andelsbo, er nu gennemført med nye køkkener og badeværelser, udskiftning af tage og tekniske installationer, og ikke mindst nye døre og altaner leveret af Windoor Danmark.

- Vores gamle og meget slidte altaner er skiftet ud med nye og større altaner, der er lukket med glas. Det er en stor forandring, som alle er glade for. De nye altaner er en af de bedste forbedringer, siger Allan Rasmussen, formand for Bjellerupparken og byggeudvalget.

- Det er en meget omfattende renovering, vi gennemgår. Derfor er samtaleemnerne mange, når man møder hinanden, men der er ingen tvivl om, at de nye altaner er populære. Vi tilbringer mere tid på altanerne, end vi gjorde førhen.

En brandsikker løsning
Bjellerupparken består af fem lejlighedsblokke, som er placeret tæt på hinanden. Derfor er det vigtigt, at der er helt tjek på brandsikkerheden.

- På hver altan består den ene ende, altså gavlen, af en aluminiumsplade fra top til bund. Den sikrer mod brandsmitte og giver samtidig mere privatliv. Pladen er indarbejdet så det rent æstetisk giver et flot resultat, fortæller Leif Lehrmann, senior projektleder hos Windoor Danmark.

Klar til efterårets regn og rusk
Boligforeningen har valgt altanmodellen Windoor System 1000 i typen Silhouette. Modellen har enkeltlagsglas med en smal ramme af aluminium og lister rundt i kanterne. Listerne sikrer, at pibelyden fra blæsevejr holdes på et minimum.

- Det var et stort ønske for beboerne i Bjellerupparken, at få nye altaner, der kan lukkes med glas og derfor nærmest kan bruges året rundt. Mange beboere ser frem til at kunne opleve sæsonens regn og rusk på helt nært hold uden behov for overtøj og paraply, siger Allan Rasmussen.

- eca

Læs mere om Døre & vinduer

28/9 2017

Mest læste


Seneste nyheder