Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Danskere får stor ordre i London

Danskere får stor ordre i London

Idealcombi skal levere 3000 facadeelementer til projektet Blackwall Reach, som er beliggende i hjertet af London

Del artiklen på

Der er efter et Brexit-vakuum nu atter kommet gang i det engelske byggeri, og det har igen sat skub i de større vinduesordrer hos Idealcombi, som således aktuelt står for at skulle levere 3000 elementer i løbet af de næste syv måneder.

Der skal leveres et bredt mix af sortimentet fra fabrikken i Thy med indadgående kip-/drejevinduer, vinduer med fast karm, terrassedøre og skydedøre. Idealcombi er bl.a. valgt til projektet på design og energiperformance.

- Vores unikke muligheder for at modulere på tværs imellem vore produkters udseende og egenskaber giver arkitekten mulighed for at gå helt ned i detaljen, hvor arkitektur, funktion og performance skal imødekommes på et højhusbyggeri som Blackwall Reach, lyder det fra den danske producent.

Projektet er tegnet af de kendte arkitekter Karakusevic Carson Architects, som vandt opgaven i en international arkitektkonkurrence. Fase 1B af Blackwall Reach Regeneration projektet består tre bygninger i form af højhuse på mellem 10 og 24 etager.

Projektet kommer i første etape til at rumme 242 eksklusive lejligheder kendetegnet af bæredygtighed, åbne rum og fleksible vinterhaver med store vinduespartier.

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

25/8 2017

Mest læste


Seneste nyheder