oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Døre bliver mere ’grønne’Denne Stable-dør er godt nok grøn, men det er mere i overført betydning, at Swedoors døre er blevet mere grønne. De kan nu bruges i både Breeam- og DGNB-certificerede og/eller Svanemærkede bygninger.

Døre bliver mere ’grønne’

Swedoor har skærpet miljøhensynet i Stable-modellerne, så produkterne nu lever op til en række grønne certificeringer

Del artiklen på

Nu bliver de eksklusive Stable-døre endnu bedre. Swedoor har valgt at forbedre dørenes egenskaber til gavn for både håndværkere og boligejere. Det gælder både for modellerne Stable, Stable Nature og Stable Effect.

Miljøhensyn har været i centrum for udviklingen. Efter lanceringen vil alle de nævnte Stable-modeller således nu kunne indgå i byggeprojekter, der eksempelvis kræver, PEFC-, Breeam- og DGNB-certificering og/eller Svanemærke.

Bedre støjreduktion
Et nyt og lettere indlæg har reduceret de massive døre med op til 12 kg afhængigt af størrelsen. Dermed bliver dørene endnu nemmere at montere, hvilket blandt andet sikrer et bedre arbejdsmiljø. Vægttabet betyder dog ikke, at man går på kompromis med dørenes egenskaber. Tværtimod er eksempelvis støjereduktionen blevet 1dB bedre end tidligere.

Til trods for de mange forbedringer er der ikke ændret på dørenes udtryk. Designet består.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

29/3 2017

Mest læste


Seneste nyheder