Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Glarmestre styrker forbrugergarantienVil man være sikker på at få den rigtige glasløsning til boligens vinduer, kan man med fordel henvende sig til en af landets 220 selvstændige glarmestre.

Glarmestre styrker forbrugergarantien

Garantiordningen ’Glas med garanti’ dækker alt glarmesterarbejde op til 100.000 kr.

Del artiklen på
Undersøgelser viser, at tre ud af fire forbrugere foretrækker håndværkere, der er tilknyttet en kvalitetsgaranti. Det er nu også tilfældet for landets 220 selvstændige glarmestre i Glarmesterlauget, der giver kunderne øget tryghed med den nye garantiordning.

- Glarmestrene har hele tiden fokus på at forbedre oplevelsen for deres kunder, så de både får de rigtige glasløsninger til boligen og markedets bedste garantiordning, siger direktør Claus Christian Jensen fra Glarmesterlauget, der præsenterer det nye logo 'Glas med Garanti' som kvalitetsmærke.

Gratis for forbrugerne
Der findes mange håndværkere, som kan levere nye vinduer til boligen, men det er det rette glasvalg i vinduerne, der sikrer den daglige komfort og tilfredshed. I dag er der så mange valgmuligheder, at det kan være en stor fordel at kontakte en glarmester og få fagmandens råd.

Glarmestrene i Danmark tilbyder både faglig rådgivning og altså nu også en garanti, der giver maksimal tryghed for den enkelte forbruger.

- Forbrugergarantien dækker alt glarmesterarbejde op til 100.000 kr., og ordningen er helt gratis at bruge for kunden, hvis man finder en fejl eller på anden måde er utilfreds med det udførte arbejde. Der er ingen klagegebyrer, og vi sender gerne Glarmesterlaugets eksperter ud for at vurdere sagerne. Det giver forbrugerne sikkerhed for godt håndværk, der holder, slutter Claus Christian Jensen.

-los


Læs mere om Døre & vinduer

5/1 2017

Mest læste


Seneste nyheder