Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Outline giver fire dages levering

Outline giver fire dages levering

Outline Vinduer kan nu levere vinduer og døre produceret på mål på fire arbejdsdage

Del artiklen på

I starten af 2014 lancerede Outline Vinduer et Lyn Leveringskoncept med syv dages levering af vinduer og døre på mål. Det var på daværende tidspunkt en halvering af virksomhedens leveringstid på 14 dage:

- I starten var der en del, der ikke troede på, at man kunne bestille eksempelvis en mandag og få leveret kun 7 dage efter. Men med en højeffektiv dansk produktion kan du altså nå langt på kun få dage, og efterhånden som kunderne oplevede, at vi levede op til det aftalte, steg efterspørgslen efter vores Lyn Leveringskoncept markant, forklarer direktør Jens Sørensen fra Outline Vinduer og fortsætter:

- I dag er Lyn Levering blevet et af vores vigtigste konkurrenceparametre.

Nu skærer den nordjyske producent med hovedsæde i Farsø så yderligere tre dage af processen:

- Der er særligt to ting, der gør, at vi nu kan forkorte leveringstiden til bare fire arbejdsdage. Dels foretager vi løbende investeringer i at have det nyeste produktionsudstyr, så vi producerer efter de absolut mest moderne produktionsprincipper, og dels har vi løbende optimeret vores interne processer i virksomheden. Derudover har vi jo lært meget af Lyn Levering de seneste to år, siger Jens Sørensen.

Tre valgmuligheder
Fremadrettet tilbyder Outline Vinduer Lyn Levering på fire dage, Hurtig Levering på to uger og Normal Levering på tre-fire uger. Produkterne er de samme uanset leveringshastighed, men Lyn Levering indebærer dog en mindre merpris:

- Historisk set har pris og kvalitet været de altafgørende parametre. Nu oplever vi i stigende grad, at tid også er et vigtigt parameter, og derfor giver vi kunderne mulighed for at vælge leveringshastigheden - uden at gå på kompromis med kvaliteten, siger salgschef Claus Petersen Koch fra Outline Vinduer.

Han fortæller, at der generelt er større travlhed i byggeriet i dag end for tre år siden. Det er en af grundene til, at tid også er blevet en faktor. Eksempelvis oplever Outline Vinduer flere sidste-øjebliks-ændringer i relation til byggeplaner, og her kommer Lyn Levering til sin ret. Derudover er Lyn Levering aktuelt eksempelvis i forbindelse med indbrud, hærværk eller storm, hvor få dage kan være afgørende for den enkelte boligejer.

Gælder de fleste produkter
Lyn Levering på fire dage omfatter størstedelen af Outlines produktsortiment, dvs. vinduer og døre i Træ, Træ-Alu og Træ/Alu Energy. Lyn Levering gælder også faste partier, sidepartier, rammedøre med/uden kehl mv., men det gælder dog f.eks. ikke alle farvekombinationer samt hæve/skydedøre:

- Det er ikke alle produkter, der kan produceres så hurtigt, og det er selvfølgelig helt afgørende for os, at vi ikke på noget tidspunkt går på kompromis med den kvalitet og finish, som vi er kendte for. Det er årsagen til, at vi har valgt at tage nogle få dele af vores produktsortiment ud af Lyn Levering. Den 10-årige garanti gælder dog naturligvis alle produkter uanset leveringshastighed, siger Claus Petersen Koch.

Lyn Levering fra Outline Vinduer starter i dag tirsdag d. 4. april 2017 og kan bestilles af både professionelle og private via landets trælaster og byggemarkeder.

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

4/4 2017

Mest læste


Seneste nyheder