Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Outline Vinduer vil have ledige i jobOutline Vinduers produktion i Farsø.

Outline Vinduer vil have ledige i job

Vinduesfirmaet mangler 40-50 medarbejdere i produktionen og inviterer derfor nu ledige til infomøde med efterfølgende praktiksamtale

Del artiklen på
Outline Vinduer vil gerne gøre en ekstra indsats for at få ledige i job, og i den forbindelse har virksomheden kontaktet Jobcenter Vesthimmerland for at indlede et samarbejde. Det har helt konkret resulteret i, at de to parter sammen med Skive Tekniske Skole nu tilbyder et kursusforløb, der udelukkende har til formål at opkvalificere ledige til at kunne arbejde i en produktionsvirksomhed. I den forbindelse inviterer Outline Vinduer nu interesserede ledige til et informationsmøde om kursusforløbet den 6. marts 2017 klokken 8.00.

Informationsmødet har dels til formål at introducere ledige til forløbet og dels at rekruttere medarbejdere til Outline Vinduer. Det gøres ved, at ledige skiftevis kommer til samtale med en af Outlines produktionsledere. På baggrund af samtalen vurderer produktionslederen på stedet, hvem kursusforløbet skal tilbydes til, og således hvem der har gode chancer for at blive tilbudt en ansættelse efter endt forløb:

- Vi glæder os til at prøve det nye koncept af, der gerne skulle være til gavn for både den ledige, kommunen og os. Tanken er jo at få flere ledige i job, og det er vores målsætning at alle, der tager kurset, skal fastansættes efterfølgende. Vi står i øjeblikket i den situation, at vi samlet set skal ansætte 40-50 nye medarbejdere, hvoraf vi stadig mangler at ansætte omtrent 30, og her forventer vi, at nogle kommer fra dette forløb, fortæller direktør i Outline Vinduer, Jens Sørensen.

Selve kursusforløbet varer i syv uger, hvoraf fire af ugerne inkluderer praktik hos Outline. Her arbejder deltagerne med de emner, der løbende undervises i på Skive Tekniske Skole.

Forløbet begynder den 13. marts 2017 og vil bl.a. indeholde undervisning i kunde- og leverandørforhold, kvalitetsstyring, produktionsoptimering med Lean-værktøjer samt teknisk læring som eksempelvis overfladebehandling i træindustrien.

-kj

Læs mere om Døre & vinduer

2/3 2017

Mest læste


Seneste nyheder