Aktuelle nyheder om byggebranchen - Døre & vinduer

Præfabrikerede lysninger hjælper håndværkere hurtigt i mål

Præfabrikerede lysninger hjælper håndværkere hurtigt i mål

Når man skal bygge 300 boliger, er et køligt overblik og de rigtige materialer vigtigt. Det lærte Hoffmann A/S og tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen, da de valgte NIC Denmark som samarbejdspartner på et stort byggeprojekt

Del artiklen på

Sponsoreret indhold: I forbindelse med renovering af 300 boliger i Ishøj, Projekt Vildtbanegaard 3, var Hoffmann A/S totalentreprenør, og tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen stod for renoveringsarbejdet. Arbejdet var omfattende og bestod af udskiftning af alle vinduer, tagvinduer, hoveddøre, badeværelser, nyt glassystem på alle altaner, kraftig efterisolering, samt ny puds på alle facader, opførelse af nyt forsamlingshus og meget andet.

Selve byggeriet blev påbegyndt i april 2016 og var færdigt i efteråret 2017 til en anslået udgift på kr. 140 mio. og med et brutto areal på 29.870 m2.

Et projekt af den størrelse kræver et godt overblik, koordinering af leverancer og samarbejdspartnere, der leverer det aftalte til aftalt tid. Tidspres og uforudsete udfordringer kan forekomme, og Hoffmann A/S har bestemt ikke fortrudt valget af  NIC Denmark som samarbejdspartner.

- Der, hvor vi for alvor så markant hurtigere arbejdsprocedure end vores egenproduktion, var blandt andet på NIC´s lysningsprodukter til både vinduer og døre. Opmålingen gik også nemt, da veludførte Excel ark fra NIC Denmark gjorde det let at holde styr på de 12 boligblokke, fortæller tømrerformand Jacob Vestergaard Christensen.

Produkter fra NIC Denmark bruges i slutfasen af projekter, og netop i slutfasen har man ofte brug for at hente noget tabt tid, hvilket NIC Denmark, der har egen fabrik i Glyngøre, kan hjælpe med.

- Dette var en stor renovering med en stram tidsplan, som strakte sig over næsten halvandet år. Der kan hurtigt opstå ændringer eller rokeringer af byggerytmer som gør, at enkelte ordre må fremskyndes. I disse situationer var NIC Denmark rigtigt gode til at tilgodese vores behov samt til lige at presse ekstra ordrer ind her og der, siger Jacob Vestergaard Christensen.

NIC Denmark leverer præfabrikerede lysninger og indvendige ind-dækninger til byggeriet. De leveres med færdigbehandlet hvid overflade, tilpasset i præcise mål og hovedsageligt med ClipOn system, der sikrer kunden yderst hurtig opsætning, økonomiske besparelser og flot finish.

Samtidig får man en seriøs og serviceminded samarbejdspartner, der gerne gør en ekstra indsats for at finde den optimale løsning for kunden.

 

Fordele ved ClipOn InnerCore vindues- og dørlysninger


• Medvirker til at BR 2020 opfyldes
• Intet unødigt materiale spild
• Hurtig montering (tidsbesparende)
• Færdigbehandlet overflade (ingen maler)
• Ingen synlige monteringsmærker
• Forbedret isoleringsmulighed
• Ensartethed ved levering
• Lysning og gerigt i ét stykke
• Kræver kun et minimum af værktøj
• Mulighed for at medlevere bundplade i laminat
• Bedre økonomi

 

For yderligere information kontakt:

NIC Denmark ApS
Elmevej 8, 7870 Roslev
Tlf.: 96 69 10 20
Mail: clipon@nordicinnercore.dk
www.nordicinnercore.dk

Læs mere om Døre & vinduer

25/6 2018

Mest læste


Seneste nyheder