Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Entreprenørmateriel hitter på netauktion

Entreprenørmateriel hitter på netauktion

I 2016 indledte Nordisk Logistik Partner et samarbejde med den svenske netauktion Klaravik. 12 måneder efter har virksomheden gennemført flere end 6.000 online maskinauktioner

Del artiklen på

Et år er gået siden Klaravik.dk blev lanceret i Danmark, og det har vist sig at være en god beslutning. Over de seneste 12 måneder er der således afholdt mere end 6.000 online auktioner, hvor brugt maskinmateriel til byggesektoren, landbruget og transportbranchen har skiftet hænder.

- Vi havde store forventninger, da vi indledte samarbejdet med Klaravik sidste år, og i dag kan vi blot konstatere, at de er blevet mere end indfriet. Klaraviks unikke salgsplatform har vist sig at være den perfekte tilføjelse til vores eksisterende forretning, og vi har nu endnu større succes med at finde købere både i Danmark og ikke i mindst i udlandet, hvor dansk materiel har et rigtig godt ry, forklarer Kern Skovgaard Wandall, adm. direktør i Nordisk Logistik Partner.

Auktion varer 8-10 dage

Kern Skovgaard Wandall fortæller supplerende, at salgsemnerne på Klaravik favner bredt, hvilket tydeliggøres af handlernes størrelse. Højeste hammerslag er indtil nu 8,3 millioner, mens den mindste salgspris var på 100 kroner.

- Klaravik.dk gør det let at sælge alt fra enkelte dele til store maskiner, da der blandt andet via professionel markedsføring skabes stor opmærksomhed omkring sælgers produkt. Det kombineret med vores kompetencer inden for praktisk håndtering af maskiner og materiel samt rådgivning og administration i forbindelse med salg er netop årsagen til, at lanceringen i Danmark har forløbet så positivt, som det er tilfældet, vurderer Kern Skovgaard Wandall, der tilføjer, at en netauktion typisk varer 8 til 10 dage.

Fire nye sælgere på landsplan skal udvide kundebasen
Som følge af den succesfulde lancering af Klaravik i Danmark ansætter Nordisk Logistik Partner nu fire nye sælgere. De nye sælgere får hvert deres område.

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til fire nye medarbejdere. Vi har længe haft et ønske om at være lokalt til stede i hele landet og på den måde bygge bro til at lang række nye kunder. Desuden har det indtil nu primært været større virksomheder, der har solgt materiel via Klaravik.dk, og målsætningen med de nye sælgere er derfor blandt andet at tiltrække flere mindre og mellemstore virksomheder til vores netauktion, siger Kern Skovgaard Wandall.

De nye sælgere skal virke på henholdsvis Nordsjælland i København, Midt- og Østjylland. I forvejen har Nordisk Logistisk Partner tre fysiske kompetencecentre, nemlig i Aalborg, Rødekro og Tølløse.

-jhn

Læs mere om EntreprenørMateriel

7/9 2017
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrByggepladsindretningByggestrømExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHejsHydraulikhammerKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretterSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserStøbelederTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder