Aktuelle nyheder - Gulve

Bjelin vokser med ønskeansættelse i Danmark

Bjelin vokser med ønskeansættelse i Danmark

SPONSORERET INDHOLD: Den skånske gulvfabrikant Bjelin har en ekspansiv vækststrategi og forstærker salgsorganisationen med en ny sælger i Danmark

Del artiklen på

Bjelins nye Key Account Manager Lasse Svendsen kommer senest fra en lignende stilling hos Bygma i Horsens og har lang erfaring med salg af byggematerialer. Han har tidligere arbejdet som sælger hos HT Defta og som salgschef hos Stark i Brædstrup.

Lasse skal etablere Bjelins gulvsortiment hos blandt andre trælasthandlerne på Fyn og i Jylland.

- Lasse Svendsens store erfaring fra trælastbranchen, gode kunderelationer og passionerede interesse for vores nyskabende gulvprodukter gør ham til en drømmerekruttering for Bjelin. Derfor glæder vi os meget til at byde Lasse velkommen her hos os, siger Henrik Ottesen, der er Country Manager hos Bjelin Denmark.

Fremgangen for Bjelins trægulve bygger på en intelligent automatiseret produktion og miljøinnovation. Alt spildtræ fra fabrikken genanvendes til nye gulve. Gennem en hærdningsproces, hvor overfladen på gulvet hærdes ved hjælp af høj temperatur og højt tryk, opnås en ekstrem slidstyrke. Derfor kan Bjelin tilbyde gulve af højeste kvalitet, der kombinerer stor værdi for pengene med tanke på miljøet.

Det er fremfor alt efterspørgslen på de hærdede limfrie klikgulve af træ, der driver Bjelins vækst, fortæller Johan Larsson, der er Salgs- og Markedschef hos Bjelin:

- Danmark er et modent marked for vores gulvprodukter, og der opbygger vi nu en stærk organisation, og vi ser frem imod yderligere forstærkninger i eftersommeren.

Udviklingen af den verdensledende teknologi, som gør gulvene utroligt hårdføre og miljøvenlige, udføres i samarbejde med søsterselskabet Välinge Innovation AB, der er mest kendt som opfinderne bag klikgulvet. Bjelin investerer i stor skala i automatiseret produktion af trægulve kombineret med verdensledende miljøteknologi i både Sverige og Kroatien.

Læs mere om Gulve

14/4 2021