Aktuelle nyheder - Gulve

Bredmønstret sildeben i hærdet træBjelin Cured Oak Herringbone.

Bredmønstret sildeben i hærdet træ

SPONSORERET INDHOLD: Gulvinnovatørerne på Bjelin opskalerer nu de klassiske egestave til sildebensmønstrede gulve til en større dimension, så de bedre passer til større rum og overflader

Del artiklen på

Gulvinnovatørerne på Bjelin opskalerer nu de klassiske egestave til sildebensmønstrede gulve til en større dimension, så de bedre passer til større rum og overflader. For nem og hurtig installation er 5G-kliklåsen nu tilpasset de enkelte stave i det nye 96 x 575 mm format, og den patenterede woodura-teknologi, kendt som Hærdet Træ, sikrer slidstyrken på gulvet.

Nyheden lanceres på hjemmemarkedet Sverige, men også globalt:

- Vi er meget stolte af denne produktudvikling, der kombinerer vores bedste teknologier. Som første trægulvsvirksomhed i verden, kan vi nu tilbyde det utroligt populære sildebens mønster i hærdet træ i den nye større dimension til vores kunder, siger Zoran Mihajlovic, CEO, Bjelin Sverige AB.

Produktudviklingen er et resultat af en stærk efterspørgsel efter sildebensmønstrede trægulve, der er mere holdbare og fugtsikre end konventionelle parketgulve og derfor kan installeres i lokaler med høj belastning og slid som f.eks. køkkener, restauranter og det aktive hjem. Sildebensmønstrede trægulve er et populært interiørtema, der sagtens kan passe ind i klassiske indretninger såvel som minimalistiske og rustikke miljøer.

Bjelins hærdede trægulv er også et godt valg med hensyn til miljøet da råmaterialet er lokalt produceret og kommer fra FSC-certificeret skov. Skoven kan være en vedvarende ressource, men det er ikke uendeligt. Da tilgængeligheden af eg af høj kvalitet er begrænset, har Bjelin introduceret en unik proces, der udnytter råvaren optimalt så der fra hver enkelt egestamme udvindes flere m2 færdigt gulv end almindelige finerede trægulve.

Overfladen på Bjelins hærdede trægulve er særligt stærk takket være den patenterede hærdningsproces, der går under navnet Woodura (durable wood) og er udviklet af Bjelins søsterselskab Välinge Innovation. Bjelins gulve har altid den nyeste limfri klikgulvsteknologi, også patenteret af Välinge Innovation.

Om Bjelin:
Bjelin er en del af en svensk familieejet koncern med base i Viken i det sydlige Sverige og med topmoderne produktionsfaciliteter i de kroatiske regioner Bjelovar, Ogulin og Otok. Koncernen har over 1000 medarbejdere og en årlig omsætning på 1,3 milliarder svenske kroner med salg på hele det europæiske marked.

Læs mere om Gulve

13/4 2021