Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Det går hurtigt med klæbemiddelfrit gulv Altro Cantata fås i 16 soft-look nuancer, der alle kan holde til mediumtung til svær trafik.

Det går hurtigt med klæbemiddelfrit gulv

Altro løfter nu sløret for sin seneste innovation: Det klæbemiddelfrie Altro Cantata gulv

Del artiklen på

Det nye gulv er designet til anvendelse i travle miljøer, hvor dage med nedetid og afbrydelse ikke er en mulighed, som f.eks. på hospitaler, skoler og områder, der generelt præges af trafik. Ved at anvende Altros prisvindende, klæbemiddelfrie installationsmetode kan man halvere installationstiden sammenlignet med et traditionelt gulv. Ingen klæbemidler betyder også, at der ikke er nogen lugt.

Altro Cantata er et robust 2,2 mm gulv, som kan holde til mediumtung til svær trafik. Det betyder, at gulvet performer i travle miljøer.

Gulvet er samtidig let at rengøre, så de opsigtsvækkende farver holder sig flotte i det lange løb. Altro Cantata er ligeså holdbart som et Altro gulv, der installeres med brug af klæbemiddel – uden rynker eller bevægelser. Gulvet leveres med Altros 5 års garanti.

100 % genanvendeligt
Altro Cantata er 100 % genanvendeligt efter endt brug og kan også genbruges i andre installationer. Affaldsmængden er minimal, idet der kun benyttes et enkelt produkt, og alle produktrester kan genanvendes andre steder eller genbruges.

Ved endt levetid kan gulvet hurtigt fjernes og genanvendes eller genbruges. Det er ftalatfri og bruger biologiske blødgørere.

Altro Cantata harmonerer perfekt med andre Altro gulve, så man har mulighed for at skabe det udseende og den stemning, man ønsker.

-los

Læs mere om Gulve

27/3 2017
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder