Aktuelle nyheder - Gulve

Effektiv trinlydsdæmpning i renoveringer opfylder lovkravene – og lidt tilGranab strøsystem har et indbygget dæmpningselement, som sidder fast i strøerne. Det kan bl.a. benyttes på gamle bjælkelag.

Effektiv trinlydsdæmpning i renoveringer opfylder lovkravene – og lidt til

SPONSORERET INDHOLD: Granab Strøsystem leveres nu til mange renoveringsprojekter i ældre bygninger, der dermed er sikret den bedste trinlydsdæmpning

Del artiklen på

De skærpede krav til trinlydsisolering i Bygningsreglementet (BR20) vedrører nybyggeri. ved ældre ejendomme kan man ikke bruge tunge etagedæk og vægge, men Granab Strøsystem gør det alligevel muligt at forbedre lydisoleringen væsentligt. Det er muligt at opnå op til en halvering af trinlyden.

Granab Strøsystem er en sikker spiller til renovering af ældre bygninger, og der leveres nu til mange renoveringsprojekter, der dermed er sikret den bedste trinlydsdæmpning.

Under et træ- eller spånpladegulv på strøer kan det indbyggede dæmpningselement optage 50 % af den energi, der før forplantede sig til etagen nedenunder. Når gulvstrøerne justeres, er dæmpningselementet indbygget i strøsystemet, og derfor kan opbygningen være minimal fra 30 mm og op til hele 420 mm.

Logistikken i byggeriet er en vigtig faktor, hvor det bl.a. er vigtigt at undgå spild på byggepladsen, og her kan Granab Strøsystem gøre en forskel, idet man projektere og udarbejder en færdig tilskåret pakkeløsning.

Artiklen fortsætter under billederne...

Strøsystemet kan optage 50 % af den energi, der før forplantede sig til etagen nedenunder.

Alle strøerne bliver færdigtildannet fra fabrikken og pakket på paller med mærkning til de områder, hvor strøerne skal monteres. Det er med til at sikre en hurtigere indhejsning på stedet.

Granab Strøsystem er altid behjælpelig i forbindelse med projektering af nybyggeri og renoveringsopgaver.

Læs mere om Gulve

3/9 2020