Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Flydemørtel med råt cementlookSpartlen kan påføres alle eksisterende stabile gulvkonstruktioner med beton, træ, klinker eller fliser som overflade.

Flydemørtel med råt cementlook

Gulvnyhed skaber rå New Yorker-stil i boligen. Skalflex lancerer et nyt komplet ”Flise&Gulv”-sortiment med en spændende trendskabende produktnyhed

Del artiklen på
Skalflex lancerer nu et nyt komplet ”Flise&Gulv”-sortiment med en nyskabelse, der gør det muligt at lægge et nyt stærkt gulv med et råt cement-look direkte oven på det gamle gulv.

Nyheden hedder Skalflex Gulvspartel Fiber og er en fiberforstærket, hurtighærdende og cementbaseret flydespartel til indendørs brug. Spartlen kan påføres alle eksisterende stabile gulvkonstruktioner med beton, træ, klinker eller fliser som overflade

Efter den nødvendige klargøring af underlaget kan flydespartlen hældes direkte ovenpå, og den giver en ny overflade, der er så hård, slidstærk og slagfast, at den kan fremstå som et færdigt gulv med råt cement-look. Overfladen skal dog efterfølgende have et lag ”usynlig” gulvforsegler. Alternativt kan den males eller få en anden beklædning.

Skalflex Gulvspartel Fiber leveres i 20 kilo sække og skal blot blandes med rent vand inden påføringen. Den letflydende blanding udlægges i én arbejdsgang og fordeles med en afstandsspartel, stålbræt eller lignende i lagtykkelser mellem 2 og 50 millimeter. Hærdetiden er omkring 24 timer ved 20 grader for en belastning, der betegnes som ”let trafik”. Løsningen kan også anvendes på gulve med gulvvarme, og spartlen kan lægges omkring varmerør.

Skalflex Gulvspatel Fiber er en del af det nye komplette ”Flise&Gulv”-sortiment, som Skalflex nu lancerer på det danske marked. ”Flise&Gulv” består af hele 15 forskellige produkter og er et komplet sortiment af materialer og midler til klargøring og opretning af vægge og gulve og til montering og fugning af fliser og klinker.

-cmn

Læs mere om Gulve

28/10 2016
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder