Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Forandring og forbedring hos Altro

Forandring og forbedring hos Altro

Altro løfter sløret for et nyt look, der skal understøtte virksomhedens spændende vision for fremtiden

Del artiklen på
En ny kundehjemmeside, et nyt logo og nye brochurer viser en visuel forandring og forbedret kundeoplevelse. Men gulv- og vægbeklædningsspecialisten, Altros, nye brand står for langt, langt mere: Et nyt kapitel for en global virksomhed med en menneskecentreret tilgang til at designe produkter, der har potentialet til at revolutionere menneskers oplevelse af de rum, de bruger.  

Der vil ikke ske nogen ændringer af de høje niveauer af kundepleje, teknisk viden og produktinnovation, som Altro er kendt for. Men der vil i 2017 blive lanceret nogle spændende udviklinger fra den godt 100 år gamle virksomhed.

I tæt samarbejde med arkitekter, slutbrugere, ingeniører, designere og entreprenører verden over hjælper Altros indsigt og ekspertise i dag virksomheden til at forvandle hverdagens rum til miljøer, der kan forbedre trivsel og velvære for enhver, som benytter dem.

Det nye brand og markedsføringsmaterialer går live for besøgende på den internationale byggerimesse BAU d. 16.-21. januar i München.

-kj

Læs mere om Gulve

16/1 2017
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder