Aktuelle nyheder - Gulve

Hårdt vinylklikgulv giver god gangkomfortIndehaver af FlotteGulve.dk, Tommy Oversø, er overbevist om, at man kommer til at se mere til gulvtyper som Coretec Stone.

Hårdt vinylklikgulv giver god gangkomfort

Coretec Stone består af et limfrit kliksystem og tilbyder en hård, naturtro overflade og skal ikke fuges eller limes

Del artiklen på

En ny type gulvbelægning er kommet til Danmark i og med, at FlotteGulve.dk har startet salget af det amerikanske Coretec Stone klikgulv op.

Gulvet er specielt ved sin flerlagsopbygning, et enkle kliksystem og en elastisk kerne, der går hånd i hånd med en høj slidstyrke fra den ekstra hårde vinyloverflade. Et gulv med en hårdhed og look, der nærmer sig sten, som ikke skal fuges eller limes, og som samtidig er fleksibelt og blødt at gå på.

- Coretec Stone er helt unikt, fordi det netop både er super slidstærkt med en overflade, der er hård som sten, men også er meget elastisk, så man undgår, at der kommer brud, som man risikerer ved et naturligt stengulv. Samtidig er der gjort meget ud af designet, som er meget smukt og naturtro i sit udtryk, både i træversionerne og klinkeversionerne, men fordi det er vinyl, er det nærmest vedligeholdelsesfrit. Hos FlotteGulve.dk er vi meget tilfredse og glade for, at vi kan være de første til at tilbyde så uovertruffet et produkt til vores kunder, siger Tommy Oversø, der er indehaver af FlotteGulve.dk.

Stor succes hos kunder
Selvom den nye gulvtype ikke har været på markedet længe, er der allerede godt gang i salget, og hos FlotteGulve.dk spår de, at netop denne type gulv får en lys fremtid i Danmark:

- Vi kan allerede nu mærke, at gulvet er en stor succes hos vores kunder. En af grundene er, at modsat andre gulve så gør det fleksible kliksystem, at det nemt lægges i alle rum i hele huset, helt op til 400 m2 uden at opdele med skinner. Og da det er 100 % vandtæt, så kan det lægges lige fra kælder til køkken, og det er altså noget, der er stor efterspørgsel efter. Samtidig er gulvet så slidstærkt, at der er livstidsgaranti i private hjem, og det giver en stor tryghed for kunderne, forklarer Tommy Oversø.

Coretec Stone fås på nuværende tidspunkt i 37 forskellige versioner med udseende som klinker eller med trælook.

-kj

Læs mere om Gulve

14/10 2020