Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Komfortabelt akustikgulv giver løft til fællesrum

Komfortabelt akustikgulv giver løft til fællesrum

Læg et godt gulv under medarbejdere med travle arbejdsdage præget af hyppige lokaleskift

Del artiklen på

Tusindvis af mennesker i undervisnings-, sundheds- og plejesektorerne har arbejdsdage med masser af bevægelse til fods, skiftende arbejdssteder, mødeaktivitet og kontakttid på telefonen. Det gælder i høj grad også underviserne på Camilo José Cela universitetet,(UCJC), nær Madrid, der er et af Spaniens mest prestigefulde universiteter.

Her bidrager Altro Orchestra til forvandlingen af undervisernes fælleslokale til et helt nyt rum med lys og afdæmpet atmosfære.

Man valgte at renovere lokalet for at skabe et tidssvarende opholdsrum først og fremmest via ny gulvbelægning. Valget faldt på det glatte vinylgulv Altro Orchestra, som ud over at være komfortabelt at gå på, yder 15 dB lydisolering i forhold til støj. Samtidig bidrager den valgte farve, en lys beige, til at understrege den designmæssige helhed i det lyse, transparente rum.

Let løsning, flot finish
Altro Orchestra er et 2,85 mm glat vinylgulv med et slidlag på 0,7 mm. Servicemanager José Álvarez Álvaro fremhæver, at netop Altro Orchestra tilbyder flere fordele, der gør gulvet ideelt til moderne uddannelsesinstitutioner.

- Gulvet er hurtigt at lægge og det har et flot udseende samtidig med at det dæmper støj. Undervisernes fællesrum er blevet fantastisk flot, og gulvet kan i høj grad anbefales til områder med undervisningslokaler og travle gange.

Altro Orchestra egner sig også til værelser, fællesarealer og gangarealer på hospitaler, i botilbud og plejecentre, såvel som inden for detailhandlen og i almennyttige boliger.

Med en palet på 40 farver og designs, der varierer fra det rolige og neutrale til det mere livlige og mønstrede, kan Altro Orchestra medvirke til at skabe den helt rigtige atmosfære til alle opgaver. Altro Orchestra kan matches med Altro Operetta og Altro Serenade, der også er glatte vinylgulve, så man skaber et ensartet udtryk.

Lever op til alle forventninger
Miguel Ángel Fernández fra installatøren AFER, udførte gulvarbejdet.

- Opgaven var udfordrende, fordi gulvet har den størrelse, det har. Vi installerede 840 m2 Altro Orchestra. Der var samtidig flere forskellige slags belægninger, så det var nødvendigt at spartle hele overfladen for at sikre, at den blev jævn.

- Vi er meget tilfredse med gulvbelægningen, som den er udført. Gulvet er blevet perfekt, og produktet lever op til alle kundens forventninger, understreger han.

Om Altro
I tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører, designere, slutbrugere og entreprenører bidrager Altro verden over til at forvandle hverdagens rum til holdbare miljøer, som kan forbedre trivsel og velvære i det lange perspektiv for alle, der benytter dem.

- eca

Læs mere om Gulve

11/9 2017
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder