Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Leverer strøer som systemleveranceGranabs strøer indhejses i et byggeri i Sverige. Alle strøer og paller er mærket, så de altid leveres i det rigtige rum.

Leverer strøer som systemleverance

Granab har stor succes med systemleverancer af gulvstrøer i Sverige. Nu skal danske kunder også have mulighed for færdige leverancer af færdigtildannede strøer

Del artiklen på
Man har talt om systemleverancer i mange år, men gulvstrøer er ikke lige det man tænker på, når man planlægger byggeri i Danmark. Det har Granab dog gjort i mange år og det med stor succes, specielt i Sverige, hvor man leverer omkring 450.000 m2 gulvstrøer om året.

Nu er turen kommet til Danmark, hvor virksomheden tilbyder gulvstrøer som færdig leverance og til levering og indhejsning i f.eks. etagebyggeri. Granab strøsystem er færdigtildannet til de forskellige rum, og både pallerne og hver enkelt strø er mærket for at sikre, at strøerne benyttes det rigtige sted i byggeriet.

Der er ingen risiko for fugt eller skader pga. vejret, idet Granab systemet er miljøcertificeret og består af 100 % uorganisk materiale. Systemet påvirkes derfor ikke af fugt eller temperaturudsving, og man undgår derved råd og skimmelsvampe også i fremtiden.

Besparelser på den totale gulvleverance
Der er fokus på både logistik og effektivitet i byggeriet, og her kan Granab også være behjælpelig via de oparbejdede erfaringer. Strøsystemet giver besparelser på den totale gulvleverance. Systemleverance er også er en fordel i forhold til montagen i de forskellige rum og giver dertil en effektiv kvalitetssikring.

- Vi vil gerne bevise, at vores systemleverancer skaber besparelse, og i den forbindelse søger vi byggeprojekter i samarbejde med gulvlæggere, tømrevirksomheder eller totalentreprenører, så vi over for bygherre kan dokumentere fordelene omkring bl.a. lydforhold og nedbøjning, siger salgschef Søren Schmidt fra Granab Danmark.

-los


Læs mere om Gulve

12/8 2016
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder