Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Måske verdens vildeste vinylgulve?Forbos nyeste kollektion af homogene vinylgulve, Sphera, leger med både farver og udtryk.

Måske verdens vildeste vinylgulve?

Forbos nye brand indenfor vinylgulve, Sphera, relancerer det klassiske gulv. Både finish og farver skiller sig drastisk ud

Del artiklen på
De seneste år er der sket en mindre revolution inden for vinylgulve, og med Sphera åbner Forbo en verden af muligheder for arkitekter og entreprenører.

- Den nye kollektion sætter helt nye standarder for homogene vinylgulve. Det gælder både inden for design, kvalitet, grøn profil og den komplicerede teknologi bag produktet, siger adm. direktør i Forbo Flooring Danmark, Christian Iversen.

Den nye kollektion består af tre serier:

Element i klassiske farver, der er kendetegnet ved en ekstraordinær LRV. LRV står for lysreflektionsværdi og angiver, hvor meget lyset reflekteres fra gulvet. En høj LRV kræver mindre belysning og er dermed en direkte besparelse for både budget og miljø. Normalt ligger rigtig god LRV over 40 %, men store dele af Element-serien ligger over 60 %.

Energetic byder på elegante og moderne farver i et legende udtryk med en mat finish. De 52 forskellige farver er især målrettet arkitekter, der nu kan indrette spændende rum med usædvanligt robuste gulve.

Evolutions sprælske design gør det muligt at mikse med helt nye effekter som transparens og perlemor.

Sphera produceres på Forbos nye vinylfabrik i Holland, der genbruger alt affald helt ned til restspåner fra gulvet og udelukkende bruger grøn energi, ligesom der hele vejen gennem produktionen er tænkt i minimalt energiforbrug.

-los


Læs mere om Gulve

9/12 2016
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder