Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Slip for klæbemiddel, når gulvet læggesHospitalets korridor trængte til at blive opgraderet, og det krævede en holdbar løsning, der kunne stå imod den gående og kørende trafik i området.

Slip for klæbemiddel, når gulvet lægges

Nyt klæbemiddelfrit gulv fra Altro blev valgt til engelsk hospital på grund af de driftsmæssige fordele ved et gulv, der kan installeres, svejses og gås på samme dag – uden brug af klæbemiddel

Del artiklen på

Altro lancerede i marts det nye klæbemiddelfrie glatte vinylgulv Altro Cantata til områder præget af middel til tung trafik, og ligesom sikkerhedsgulvet Altro XpressLay installeres det uden brug af klæbemiddel.

Et af de første steder, hvor det nye gulv allerede har fundet anvendelse, er Royal Cornwall Hospital i Truro i England.

Hurtig og holdbar løsning
Hospitalet, der også i folkemunde kaldes Treliske Hospital, er med sine 750 sengepladser det største hospital i Cornwall og rummer både akut- og specialistfunktioner. På så omfattende et hospital er der ikke overraskende travlhed på gangene, der er i brug 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Hospitalets korridor trængte til at blive opgraderet, og det krævede en holdbar løsning, der kunne stå imod den gående og kørende trafik i området. Derudover var der meget lidt tid til at installere et gulv, så hospitalet havde brug for et gulv med hurtige installationsmuligheder.

- Jeg havde hørt, at der var et nyt produkt på vej ud på markedet med alle de fordele, som Altro XpressLay har. Jeg har tidligere været forbeholden over for at bruge Altro XpressLay af frygt for, at det ville flytte sig og give problemer. Jeg besluttede, at det her var området, hvor det skulle afprøves. Hvis gulvet blev på plads her, ville det kunne blive på plads overalt på hospitalet, fortæller Duncan Clift, der er Estates Project Manager i RCHT Estates afdelingen på Royal Cornwall Hospita og uddyber:

- Installationen forløb gnidningsfrit, og det ser fantastisk ud. Og vigtigst af alt, så flytter gulvet sig ikke, men forbliver, hvor det skal, selv når bårer og anden kørende trafik bevæger sig hen over det.

Let at skifte
Hospitalet valgte komplementære nuancer af gråt på gulve og vægge for at skabe et sofistikeret og æstetisk appellerende miljø. Duncan slutter:

- Fordelene er først og fremmest, at med så mange forandringer, der sker på hospitalet, giver løsningen os mulighed for at genanvende gulvet andre steder. Det er også lettere og hurtigere at reparere rundt omkring på hospitalet uden brug af klæbemiddel, idet du blot skærer det dårlige stykke ud og svejser et nyt stykke i. Jeg kan samtidig godt lide, at det er mere miljøvenligt og kan genbruges fuldt ud. Vi kigger nu på at udskifte hele vores gadekorridor med dette produkt, men farven bliver i stedet Altro Cantata Wicked green. På den måde spiller det sammen med det grønne tema i Trelawny bygningen.

-jhn

Læs mere om Gulve

21/4 2017
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder