Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Trinlydsdæmpende strøsystemer med mange fordeleBåde udlægning og opklodsning kan klares stående, så gulvlæggerne hverken belaster knæ eller ryg.

Trinlydsdæmpende strøsystemer med mange fordele

Granabs trinlydsdæmpende strøsystemer kan opnå dæmpning af trinlyden mellem etagerne på helt op til 19-20 dB

Del artiklen på
Granab har i mange år leveret komplette strøsystemer, og senest har virksomheden leveret til Københavns Kommune som genopfører udflytterstedet for Ryvang 2 på Rymarksvej 131 i Hellerup.

De nye lovkrav omkring lydisolering i byggerier og specielt i etagebyggeri i Danmark har gjort Granab strøsystemer som et sikkert valg for at opnå de skærpede krav.

Granab strøsystem kan opnå dæmpning af trinlydstransmissionen mellem etagerne på 19-20 dB, afhængig af strøhøjden og konstruktion. Virksomheden kan faktisk dokumentere trinlydsdæmpning på 17 db og kan sænke trinlydstransmissionen med yderligere 2-3 db med strøsystem.

Alle strøer er færdigtildannet og mærket, så de altid leveres i de rigtige rum, og dæmpningselementerne er monteret på strøerne så der er nemt montering.

Udlægning og opklodsning kan klares stående, så gulvlæggerne hverken belaster knæ eller ryg.

-los

Læs mere om Gulve

3/3 2017
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder