Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Ulovlig pris uden moms- Forbrugeren skal have oplyst den reelle pris for en vare eller tjenesteydelse. Ellers er regningen ikke gennemskuelig, siger Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen.

Ulovlig pris uden moms

Et gulvservicefirma må betale en bøde på 10.000 kroner, fordi det annoncerede med prisen uden moms. Det har Retten i Hillerød afgjort, efter Forbrugerombudsmanden havde taget sagen op

Del artiklen på

Når en virksomhed annoncerer over for forbrugere, så skal virksomheden oplyse en vares samlede pris inklusive moms og alle gebyrer, omkostninger og eventuelle andre udgifter. Det fremgår af markedsføringsloven.

Men en gulvservicevirksomhed undlod at oplyse om prisen inklusive moms, og det koster nu en bøde på 10.000 kroner.

Når retten skal udmåle en bøde for overtrædelse af markedsføringsloven, skal der lægges vægt på overtrædelsens grovhed, omfang og den tilsigtede økonomiske gevinst.

Markedsføringen af priser uden moms var sket i en periode på tre måneder og ophørte umiddelbart efter Forbrugerombudsmandens første henvendelse. Forbrugerombudsmanden havde ikke tidligere behandlet sager mod virksomheden.

- Forbrugeren skal have oplyst den reelle pris for en vare eller tjenesteydelse. Ellers er regningen ikke gennemskuelig, og forbrugeren risikerer at få en ubehagelig overraskelse, når fakturaen dukker op, siger Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen

cmn

Læs mere om Gulve

26/10 2016
GulveBambusgulvBeton GulveBetonstøbningEpoxy gulveFliseklæberFliserFodlisterFodpanelerForkantslisterFrostsikringFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKlinkerKrydsfinerListerLydisoleringOptimering af arbejdsgangeSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveTæpperUndergulveVandtætningVarmekabelVarmemåtterVarmeslangeVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder