Aktuelle nyheder om byggebranchen - Isolering

Øland opnår kæmpeordreNiels Bohr Bygningen består af to bygninger på hver sin side af Jagtvej på Nørrebro. Skywalken, der skal forbinde de to bygningsafsnit, er allerede etableret.

Øland opnår kæmpeordre

Øland skal levere al den tekniske isolering til ventilationsentreprisen på den nye Niels Bohr Bygning. Over 20.000 m2 teknisk isolering indgår i det spændende bygningsprojekt, som er en del af den nye Vidensbydel Nørre Campus

Del artiklen på

Øland kan føje endnu en stor ordre til ordrebogen med teknisk isolering. Denne gang er det Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, der får glæde af Ølands ekspertise på området, for Øland skal levere ikke mindre end 23.500 kvm. teknisk isolering til fakultetets nye laboratorie- og undervisningsbygning, kendt som Niels Bohr Bygningen.

Bygningen, der består af to bygningsafsnit på hver sin side af Jagtvej på Nørrebro, sætter noget nær Danmarksrekord i tekniske installationer

De to bygningsafsnit med et forventet nettoareal på 30.778 kvm. forventes at stå færdige ved årsskiftet.

Ren isoleringsleverance
Det er salgskonsulent Torben Ahlborn fra Øland, der med mere end 10 år i isoleringsbranchen har skabt kontakten til den store ordre.

- Vi har vundet ordren på al den tekniske isolering til ventilationsentreprisen. Det er en kæmpe opgave til et af de mest spændende byggeprojekter i øjeblikket, siger administrerende direktør i Øland, Carsten Madsen, som fortæller, at Ølands isoleringsforretning oplever en meget gunstig vækst.

-S iden vi gik ind i teknisk isolering i 2011 er det kun gået frem. Vi får hele tiden nye kunder og nye ordrer. Meget ofte er det komplette entrepriser, hvor vi både leverer ventilation og teknisk isolering, men det sker også som her, at det er en ren isoleringsleverance. Dem ser vi flere og flere af i takt med, at vi er blevet en kendt leverandør på området, siger Carsten Madsen.

-cmn

Læs mere om Isolering

14/4 2016
IsoleringBlower DoorBygnings- og teknisk isoleringDampspærreDrone termografiEnergibesparelseFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGrundisoleringGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringTermograferingUdvendig isoleringVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder