oktoberfest i fog
oktoberfest i fog
oktoberfest i fog

Aktuelle nyheder om byggebranchen - Isolering

Producent af PUR isolering er købt opHer ses Kim Hansen (t.v.), der fortsætter som direktør i virksomheden under det nye navn Tinby Skumplast A/S, sammen med Torben Nielsen, der er adm. direktør i Tinby A/S

Producent af PUR isolering er købt op

LM Skumplast A/S i Tjæreborg har fået ny ejer, nemlig nordfynske Tinby A/S, der er en del af den børsnoterede koncern SP Group A/S

Del artiklen på
LM Skumplast A/S i Tjæreborg har fået ny ejer, nemlig nordfynske Tinby A/S, der er en del af den børsnoterede koncern SP Group A/S. Opkøbet vil styrke kundernes muligheder for isoleringsløsninger inden for bl.a. bygge- og fødevareindustrien - i polyuretan (PUR), som de to virksomheder tilsammen har stor erfaring med.

Service, faciliteter og medarbejdere er de samme. Men ejeren er i dag en anden hos LM Skumplast A/S på Industrivej i Tjæreborg end ved årsskiftet. Pr. 6/1-17 er virksomheden opkøbt af Tinby A/S i Søndersø på Fyn – en plastvirksomhed, der er en del af den børsnoterede koncern SP Group A/S.

- Vi glæder os over købet af den jyske virksomhed, for med overtagelsen af LM Skumplast A/S får vi et endnu stærkere ben at stå på i relation til udvikling og fremstilling af isoleringsemner, udtaler Torben Nielsen, der er administrerende direktør i Tinby A/S. Tinby A/S en markant spiller på markedet i relation til produktion af polyuretanløsninger til primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design.

Gør os stærkere
LM Skumplast A/S, der siden etableringen i 1978 er blevet udbygget adskillige gange, producerer polyuretanbaserede plader og profiler med høj isoleringsevne til kunder inden for køle- og transportindustrien samt til byggeindustrien.

- Det nye ejerskab, samarbejde og vores fælles målsætninger gør begge virksomheder endnu mere konkurrencedygtige som innovative producenter af polyuretanemner til vore kunder, forklarer Torben Nielsen.

LM Skumplast A/S’ aktiviteter fortsætter efter ejerskiftet med uforandret styrke - fra faciliteterne i Tjæreborg, ligesom direktør Kim Hansen fortsætter som direktør for virksomheden. Han glæder sig over, at virksomheden og dens medarbejdere nu bliver en del af en stærk koncern inden for plastindustrien.

- Jhn


Læs mere om Isolering

19/1 2017
IsoleringBlower DoorBygnings- og teknisk isoleringDampspærreDrone termografiEnergibesparelseFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringTermograferingUdvendig isoleringVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder