Aktuelle nyheder om byggebranchen - Isolering

Skaber godt indeklima i nyt superfængsel Den tekniske isolering beskytter alle de tekniske installationer effektivt mod varmetab, og vil sammen med ventilationsinstallationen sikre en behagelig temperatur og et godt indeklima.

Skaber godt indeklima i nyt superfængsel

Det nye, topmoderne statsfængsel på Nordfalster udstyres med den nyeste teknologi inden for teknisk isolering og ventilation. Øland har sat sig på begge opgaver

Del artiklen på
Det er virksomheden Øland, der skal levere det gode indeklima og en miljørigtig profil omkring energiudledningen i det nye statsfængsel på Nordfalster. Fængslet, som har plads til 250 indsatte og forventes klar til ibrugtagning i slutningen af året, optimeres på alle fronter, herunder også de tekniske installationer hvor bl.a. varmetab står højt på agendaen.

Ikke mindre end 11 km rør til centralvarme og vand skal isoleres med teknisk isolering fra Øland. Dertil kommer isolering af ventilationskanaler, tagbrønde og teknikrum samt hele ventilationsanlægget, som består af 120 tons ventilationskanaler og tilhørende rørfittings, der også leveres af Øland.

Varmebesparende året rundt
Alt i alt løber det op i en meget stor ordre for Øland, der gør brug af sin solide erfaring med komplette leverancer af teknisk isolering og ventilation.

- Det nye fængsel får markedets mest miljøvenlige isolering og ventilation. Det vil kunne mærkes på de ansatte og indsattes dagligdag samt på fængslets varmeregning. Den tekniske isolering beskytter alle de tekniske installationer effektivt mod varmetab, og dette vil sammen med ventilationsinstallationen sikre, at fængslets temperatur og indeklima er behageligt og varmebesparende året rundt, siger adm. direktør i Øland, Carsten Madsen.

- Efter nogle år under finanskrisen, hvor vi primært så renovationsopgaver, er der begyndt at komme gang i nybyggeriet. Det gør blandt andet, at vi oftere og oftere får disse ventilations- og isoleringsopgaver. Statsfængslet er et godt eksempel på dette, og vi har flere forespørgsler, tilføjer han.

Den omfattende opgave med at isolere de tekniske installationer varetages af Nakskov Isoleringsforretning, mens ventilationsentreprisen håndteres af Wicotek Kirkebjerg.

-los

Læs mere om Isolering

21/6 2016
IsoleringBlower DoorBygnings- og teknisk isoleringDampspærreDrone termografiEnergibesparelseFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingGrundisoleringGulvisoleringHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTagisoleringTermograferingUdvendig isoleringVæggeTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder