Aktuelle nyheder - Isolering

Træfiberisolering indstillet til prisKKS Woodfiber nu er indstillet til prisen 'Det bæredygtige element 2015', der uddeles på Building Green sidst på måneden.

Træfiberisolering indstillet til pris

KKS Woodfiber, der er i certificeringsproces til Cradle to Cradle er indstillet til prisen 'Det Bæredygtige Element 2015'

Del artiklen på
Siden lanceringen af KKS Woodfiber i Danmark, har man ønsket at sætte et bæredygtigt fodaftryk i isoleringsbranchen og målet er klart: KKS Woodfiber vil være det foretrukne grønne isoleringsprodukt i Danmark. Et skridt på vejen er måske, at KKS Woodfiber nu er indstillet til prisen 'Det bæredygtige element 2015', der uddeles på Building Green der finder sted sidst på måneden.

- Vi er beærede over at være med i løbet om Det Bæredygtige Element. Vi ved fra sidste år, at de indstillede kandidater er ildsjæle, som alle sammen biddrager til at fremme bæredygtigheden i byggeriet. Og der udfordrer vi de gængse isoleringsmaterialer på markedet. Det er kun gamle vaner, der gør, at træfiberisolering ikke i dag betragtes som et naturligt valg på lige fod med de syntetiske/mineralske isoleringstyper. Det handler ikke kun om isolering og fugthåndtering – Det handler også om at styrke brugen af miljørigtige byggematerialer i Danmark, lyder det fra KKS Woodfiber.

Det er andet år i træk, at Building Green hædrer bæredygtige initiativer med prisen Det Bæredygtige Element. Sidste år gik prisen til Gamle Mursten, som blev hædret for sin revolutionerende tilgang til genbrug af byggematerialer. Udover at være indstillet til Det Bæredygtige Element er KKS Woodfiber også i en certificeringsproces til Cradle to Cradle:

- Med en certificering i hånden vil vi for alvor sætte fokus på bæredygtighed i isoleringsbranchen, afslutter Henrik Andreasen.

-jhn

Læs mere om Isolering

6/10 2015
IsoleringByggerådgivningBygnings- og teknisk isoleringDampspærreFacadeisoleringFugebåndFugtisoleringFugtmålingHulmursisoleringIndblæsningsmaskinerIsoleringspanelerIsopearl (EPS)IsoWindKælderisoleringLoftisoleringRenoveringTermograferingTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Stabil Total Isolering

  Stabil Total Isolering

  Alt i isolering
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Calsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag