Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

Svane Køkkenet lancerer køkkenkollektion med massivt træKøkkenet MS12 er designet af Svane Køkkenets design- og konceptchef, arkitekt MAA Rolf Birk.

Svane Køkkenet lancerer køkkenkollektion med massivt træ

Svane Køkkenet indleder året med et comeback til eksklusive trækøkkener og smarte features

Del artiklen på
Svane Køkkenet lancerer nu en hel køkkenkollektion, MS12, i et eksklusivt design og massivt asketræ. Samtidig er køkkenet udstyret med masser af features, og dermed gør den danske køkkenkæde op med finanskrisens retoriske budskaber om prisbillige køkkener.

Det er sjette år i træk, at Svane Køkkenet præsenterer et helt nyt køkkendesign udviklet og produceret på egen fabrik ved Holstebro.

- I de seneste år har vi fokuseret på at vise danskerne, at vi kunne skabe godt design til en overkommelig pris, og det vil vi stadig gøre. Nu forsøger vi samtidig at hæve barren med en eksklusiv køkkenkollektion, hvor den kvalitets- og designbevidste kunde kan skrue op for blusset med massivt træ og smarte features, siger kædechef hos Svane Køkkenet Torben Nielsen, der vurderer, at danskerne igen er parate til at betale for eksklusive produkter.

Åbner flere butikker
På butikssiden opruster Svane Køkkenet desuden med lancering af et nyt butiks-koncept, som indrettes i flere af kædens butikker i forbindelse med renovering og ombygning. Butikkerne i Holstebro og Lyngby er netop færdiggjort, og nu påbegyndes ombygningen af butikkerne i Kolding og Odense. Desuden forventer kædechefen at kunne føje to nye butikker til kæden i 2016.

I Norge åbne Svane Køkkenet en ny koncept-store i Stavanger i starten af det nye år, og flere andre er på tegnebrættet:

- For knap et år siden åbnede vi flot en koncept-store i Oslo, og den har været en stor succes. Nu udvider vi med en tilsvarende koncept-store i Stavanger for at få endnu bedre tag i de norske køkkenkunder, siger Torben Nielsen.

Svane Køkkenet introducerer desuden den 7.-10. januar det nye koncept ’4 Days of Design’, der testes som et alternativ til køkkenweekend-arrangementer. Her vil kæden sætte spot på design til både køkken og bolig.

-los

Læs mere om Køkken

6/1 2016