Aktuelle nyheder om byggebranchen - Køkken

Vil åbne nye køkkenbutikker i de store byer Chris Jakobsen (tv.) og Morten Vammen skal sammen stå i spidsen for JKE Design Aarhus. Begge kommer fra ledende stillinger i HTH.

Vil åbne nye køkkenbutikker i de store byer

JKE Design planlægger nye køkkenbutikker i landets største byer. Den nye satsning sker med flagskibsforretninger og et helt nyt butikskoncept

Del artiklen på
Lanceringen af butikskonceptet er en del af JKE Designs nye strategi, der skal sikre, at det over 40 år gamle Nordjyske køkkenfirma bliver et brand, endnu flere danskere kender.

- JKE Design åbner nye butikker over hele landet. Vi har hidtil fyldt meget i folks bevidsthed i udvalgte områder på danmarkskortet, men antallet af områder skal nu udbygges og nye skal erobres. Særligt i og omkring de større byer vil vi åbne nye flagskibsforretninger, og den første bliver i Aarhus til foråret 2017, siger adm. direktør, Søren Overgaard.

Det nye butikskoncept skal også ud i de eksisterende butikker.

Online-oplevelse videreføres i butik
Med næsten 14.000 følgere er JKE Design det største danske køkkenbrand på Instagram, det hurtigst voksende sociale medie i verden. Køkkenbrandet vil nu sikre, at den oplevelse brugerne får online, videreføres ude i butikkerne.

- Med både udvalgte placeringer og nyindrettede butikker vil vi give kunderne en ny køkkenoplevelse, der er tættere på vores onlineprofil. De vil komme ind i en gennemtænkt køkkenbutik, hvor der er arbejdet med opstillinger af køkkenmodeller i form af tableau-udstillinger (udsnit af et helt køkken). På den måde får vi maksimal fleksibilitet og mulighed for at vise endnu flere køkkendesigns uden at det føles trængt. Vi vil give kunderne en klar og levende oplevelse. Vi vil sikre, at ligegyldigt om du bor i lejlighed, parcelhus eller i patriciervilla, så passer vores designs ind i dit hjem, uddyber marketingdirektør Steen Gyldendal.

Fra HTH til JKE Design Aarhus
Hovedkræfterne i den nye Aarhus-satsning er allerede på plads. JKE Designs ambitioner har tiltrukket to yderst erfarne køkkenspecialister fra ledende stillinger i HTH. Det er Chris Jakobsen, som kommer fra et job som salgschef for HTH i Jylland, og Morten Vammen, som har været filialchef i HTH Aalborg.

Der er sat fuldt blus på ansættelsen af det nye salgsteam til Aarhus-butikken, hvor fire køkkenspecialister skal stå klar til åbningen til foråret, når det nye butikskoncept bliver præsenteret på Tilst Søndervej i Tilst ved Aarhus.

-los

Læs mere om Køkken

4/1 2017