Aktuelle nyheder om byggebranchen - Tag

Fire mand med i alt 130 års erfaring hos Phønix Tag Esbjerg Det er mange års erfaring, der er fanget her på ét og samme foto. Fra venstre ses Carsten Ugelvig, Lars Kristiansen, Jens Thue Jensen og Henry Lund.

Fire mand med i alt 130 års erfaring hos Phønix Tag Esbjerg

Trofaste og dygtige medarbejdere er det vigtigste råstof for Phønix Tag Esbjerg. Ikke mindst derfor er direktør Carsten Ugelvig glad for, at virksomheden i år kan fejre fire markante jubilæer

Del artiklen på

Carsten Ugelvig er selv en af dem, da det i år er 25 år siden, han blev ansat som entrepriseleder på Østervangsvej. Siden 2003 har han, sammen med Palle Kjær, ejet 60 % af virksomheden og desuden været direktør.

- Vi har altid haft et godt og uformelt klima i hverdagen, hvor de ansatte får et stort ansvar for at træffe deres egne beslutninger. En høj grad af medbestemmelse er helt klart med til at øge tilfredsheden, og samtidig er kommandovejen kort, så der aldrig er langt fra tanke til handling. For os som virksomhed er det helt grundlæggende vigtigt med trofaste medarbejdere, og dem har vi heldigvis mange af, siger Carsten Ugelvig.

Begyndte som tagdækker
En anden jubilar er Lars Kristiansen, som også har sølvbryllup med Phønix Tag Esbjerg i år. Han begyndte som tagdækker, og har de seneste ca. 15 år været salgsmontør med tæt og daglig kontakt til såvel private kunder som mindre håndværkere.

Både han og direktøren bliver dog overgået af to 40-års-jubilarer i år. Phønix Tag Esbjerg har nemlig i fire årtier været den daglige base for både Jens Thue Jensen og Henry Lund.

- Det er også et par medarbejdere, vi er utroligt glade for at have ansat. Jeg anser begge for at være meget værdifulde og en fantastisk ressource for os, siger direktøren.

Flere mærkedage på vej
Jens Thue Jensen har bl.a. været fællestillidsmand for hele Phønix Tag-gruppen, og han arbejder i dag som salgsmontør. Henry Lund har i alle 40 år været tagdækker, og har bevaret sin gejst og arbejdsglæde trods fysiske udfordringer undervejs.

Alle jubilæerne bliver markeret internt i årets løb – og der er helt sikkert flere mærkedage på vej hos Phønix Tag Esbjerg.

- For os er et jubilæum altid en god anledning til at fejre vores dygtige og trofaste medarbejdere, og jeg er overbevist om, at vi får flere jubilæer at glæde os til de kommende år, siger Carsten Ugelvig og tilføjer, at Phønix Tag Esbjerg faktisk har en vaskeægte veteran ansat langt nordpå – deres entrepriseleder Ahrendt Clausen i afdelingen på Grønland har nemlig været ansat i 55 år.

Phønix Tag Esbjerg leverer tagpap til både privatkunder, offentlige institutioner og virksomheder og dækker i store træk det gamle Ribe Amt. Virksomheden ejer også Phønix Tag Grønland, Phønix Tag Sønderjylland, og en del af Phønix Tag Energi samt Phønix Tag Storentreprise. Virksomheden beskæftiger ca. 75 medarbejdere; heraf de 25 i Esbjerg.

-los

Læs mere om Tag

11/8 2017

Mest læste


Seneste nyheder