Aktuelle nyheder - Tag

Tagtalenter stiler højtSituation fra tagdækkerkonkurrencen ved DM i Skills 2015. (Foto: Skovdal.dk)

Tagtalenter stiler højt

I dagene 4.-6. februar indtager landets største håndværkertalenter Messe C i Fredericia, når kampen om at blive Danmarksmester i den årlige konkurrence for erhvervsskoleelever, DM i Skills, løber af stablen

Del artiklen på

Som sponsor for tagdækkerfaget i talentkonkurrencen DM i Skills løfter Eurotag Danmark for 5. år i træk landets dygtigste håndværkerelever til nye højder.

- Danmarksmesterskaberne i håndværk handler om at slå et slag for fagligheden samt styrke erhvervsuddannelsernes image og status, lyder det fra tagpapleverandøren.

Den 4.-6. februar indtager landets største håndværkertalenter Messe C i Fredericia, når kampen om at blive Danmarksmester i den årlige konkurrence for erhvervsskoleelever, DM i Skills, løber af stablen. Konkurrencen omfatter 56 forskellige discipliner med godt 300 erhvervsskoleelever fra hele landet, og mere end 68.000 besøgende lagde vejen forbi sidste års mesterskaber.

Ren praktik
Igen i år dyster fire tagdækkerelever fra erhvervsskolerne Learnmark i Horsens og EUC Nordvestsjælland om at blive den bedste inden for sit fag.

Jimmi Fuglsang Melsen fra tagdækkerfirmaet N.M.J. Tagservice ApS, Christoffer Bo Jensen fra K.N. Tagdækning A/S, Martin Kandziovx Jacobsen fra Vipperød Tagdækning ApS og Jacob Emil Pedersen fra Nordisk Tagdækning A/S skal således demonstrere deres kunnen ved en individuel praktisk prøve.

 Prøven består i at udføre en skråtagsløsning på et traditionelt parcelhus, samt en isoleringsopgave med den vegetabilske tagmembran Derbipure, der er genstand for isoleringsopgaven.  

Sætter den faglige scene
- Danmarksmesterskaberne i håndværk handler om at slå et slag for fagligheden samt styrke erhvervsuddannelsernes image og status. DM i Skills er en fantastisk platform for at få håndværkeruddannelserne og ikke mindst tagdækkerfaget synliggjort over for morgendagens erhvervsskoleelever. Vi bakker fuldt ud op om dette initiativ, der fremmer udviklingen af danske håndværkertalenter, og lægger derfor gladeligt tagmembran til konkurrencens praktiske prøve, fortæller konsulent Jens Bjerre fra Eurotag Danmark.

- Den talentmasse, som vi år efter år ser udfolde sig ved DM i Skills, vidner om vigtigheden af at støtte op om talentudviklingen på erhvervsuddannelserne. Og ved at sætte scenen for talentudfoldelsen baner mesterskaberne også vejen for, at det danske byggeri fortsat kan trække på den høje faglighed, der præger branchens håndværkere, fortsætter han.

Sidste års vinder af tagdækkerdisciplinen, Sebastian Skjødt fra Tæt Tag-entreprenøren H N Tagentreprise, løb ikke kun med trofæet for Danmarks bedste tagdækkerlærling. Han vandt også for andet år i træk tagdækkerdisciplinens arbejdsmiljøpris, som går til den deltager, der udfører arbejdet på den sikreste og mest hensigtsmæssige måde.

-cmn

Læs mere om Tag

2/2 2016
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender Tagsten Tegltag UndertagFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagisoleringTagkonstruktionTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Phønix Tag

  Phønix Tag

  Med mere end 100 års erfaring ved vi det meste om tagpap
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Creaton Melodie tagsten
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Vario Vingefals tagsten
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • BMI Danmark

  BMI Danmark

  (Icopal & Monier) - Se vores brohurer om tagløsninger
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag