Aktuelle nyheder om byggebranchen - Andet

Derfor skal du sælge orangerier til dine kunder

Derfor skal du sælge orangerier til dine kunder

ANNONCE: Orangerier og udestuer kan forlænge udelivs-året markant.

Del artiklen på

Med et orangeri kan man nyde solens varme stråler, selvom temperaturen egentlig ikke er til det. Man kan få en fornemmelse af udeliv, selv når vejret svigter, eller det blot blæser lidt for meget til at sidde ude på terrassen.

Et orangeri kan give et mindre hus nogle ekstra kvadratmeter eller skabe et samlingspunkt og bedre udnyttelse af en meget stor have. Et orangeri kan hurtigt blive det fortrukne rum, da der altid vil være dejlig varmt og direkte sollys, selv om vinteren.

Hvilke fordele har kunder af orangerier?

Orangerier har mange fordele, og det kan være meget forskelligt fra kunde til kunde, hvad den primære drivkraft bag ønsket om en udestue eller et orangeri er. Derfor er det også et godt og alsidigt produkt at tilbyde. Her får du 5 forskellige grunde til, at dine kunder ønsker sig et orangeri:

 

  1. Kunden ønsker at udevide sin terrasses brugsmulighed. De ønsker også at sidde ude med formiddagskaffen om vinteren og blive på terrassen på en af de koldere sommernætter.

 

  1. Huset kunne godt trænge til et par ekstra kvadratmeter, men en decideret ombygning passer sig ikke, eller det er en for stor mundfuld for kunden.

 

  1. Kunden har en meget stor have og nyder at bruge den, men mangler et samlingspunkt. Der mangler et sted at søge læ, som er mere en bare et drivhus, men også et socialt sted med flere brugsmuligheder.

 

Find din nye udestue her.

 

  1. Det er sundt og godt for vores velvære at være tæt på naturen. Mange kunder har et ønske om at komme mere i kontakt med det naturlige, og et orangeri er en nem måde at gøre det muligt på.

 

  1. Kundens terrasse er præget af rigtig meget vind og er praktisk talt ubrugelig. Et orangeri er den perfekte måde at skærme af på, samtidig med man bevarer udefornemmelsen, men rent faktisk gør terrasserummet brugbart.

 

Hvorfor skal du forhandle og opsætte orangerier?

Der er som nævnt mange gode grunde til at bygge smukke udestuer og orangerier. Det lukkede glasrum kan have mange forskellige funktioner og skabe mange forskellige stemninger alt efter ønske og kontekst.

At forhandle smukke orangerier og montere dem er derfor et godt produkt at tilbyde. Det er også en mindre omfattende forandring for mange husejere, men samtidig noget de vil få meget stor glæde af.

Læs mere om Andet

3/8 2018