scroll
Alle bidrag fra Hansgrohe Group modtog designprisBlandt vinderne var det differentierede design af hansgrohe Pulsify: en ny, moderne brusekollektion med en særlig flad profil.

Alle bidrag fra Hansgrohe Group modtog designpris

Hansgrohe sendte 19 bidrag ind til den internationale designkonkurrence iF Design Award, og alle fik en pris. Et armatur scorede endda en iF Gold Award for ’fuldstændigt at genopfinde arketypen af 1-grebs håndvaskarmaturet’

IF Design Award identificerer årligt topklassen af fremragende designpræstationer i forskellige designdiscipliner med særlig relevans for samfundet og hverdagen. I år tildelte juryen et 'Winner'-mærke til alle 19 produkter indsendt af brandet hansgrohe.

- Vi er stolte af, at alle de indsendte hansgrohe-produkter uden undtagelse vandt en iF Design Award i år. Det viser os, at vores strategi om at flytte folk endnu tættere på produktdesignets centrum viser sig at være vellykket, siger Marc André Palm, head of global brand marketing hos hansgrohe.

Blandt andet blev det differentierede design af hansgrohe Pulsify, en ny, moderne brusekollektion med en særlig flad profil, tildelt en pris. De nye, modulære tilbehørslinjer WallStoris og AddStoris fra hansgrohe blev også særdeles godt modtaget af den internationale designjury. Den minimalistiske form og funktion af RainButtons og RainPads, kontrolelementerne i det digitale RainTunes-brusersystem, modtog også en pris. De nye armaturer Finoris, kombinationen af udtræksbruser og minimalistisk design til håndvasken, og Vivenis, med en vandfaldlignende, blid stråle, kunne også overbevise juryen.

Ud over de utallige priser for fremragende produktdesign glæder brandet sig også over en pris i kommunikationsdisciplinen, som hansgrohe home-appen modtog.

Kulminationen af den fælles succes var en iF Gold Award til designmærket Axor for det nye Axor One Select håndvaskarmatur fra kollektionen med samme navn af den britiske designerduo Barber Osgerby.

Juryen udtaler:

’Axor One genopfinder arketypen af 1-grebs håndvaskarmaturet fuldstændigt og reducerer den til sin rene form. Det elegante og ukomplicerede design passer ind i både moderne og klassiske omgivelser. Axor One hjælper med at spare energi og skåner miljøet, da man i første omgang kun åbner for det kolde vand og der bruges derfor ikke unødigt varmt vand. Hvilken behagelig måde at vaske hænderne på!’.

Derudover blev Axor One-brusekollektionen og -Citterio med nye grebsvarianter hædret med iF 'Winners'-mærket.

I alt evaluerede en international, uafhængig gruppe af 98 designeksperter 9509 bidrag fra omkring 3693 deltagere fra 52 nationer. iF Design Award er blevet uddelt siden 1954.

-los

4/5 2021