Aktuelle nyheder - Bad

Nyt modulsystem for gulvafløb letter arbejdet Det nye Advantix modulsystem i rustfrit stål fra Viega som installatøren nemt kan tilpasse det enkelte badeværelse.

Nyt modulsystem for gulvafløb letter arbejdet

Viegas nye gulvafløb giver skræddersyet fleksibilitet for både grossister og installatører

Del artiklen på

Personlig stil, design og de helt rene linjer hitter, når danskerne indretter badeværelser, men det kan ofte give udfordringer for installatører og grossister. De udfordringer har Viega nu taget hånd om med det nye Advantix modulsystem. Med få designstærke elementer kan afløbsrenderne nu sammensættes individuelt, hvad end det gælder nybyggeri eller renovering, og det forenkler både lagerbeholdning og bestillingsarbejdet.

Det modulopbyggede design af nye Advantix afløbsrender består af to grundelementer i fem forskellige længder. Dertil kommer tre afløb, monteringsfødder i to højder, tre designrammer og fem riste – og alle komponenter kan kombineres. Med frit valg for sammensætning og design er der kun tilbage at bestille, hvad der rent faktisk er behov for til badeværelset. Det forenkler lageret hos grossisten og bestillingen for installatøren – også selv om kunderne har individuelle ønsker.

Mange kombinationsmuligheder
Den smallere variant i det nye Advantix afløbsprogram kan placeres frit i rummet eller langs væggen. Grundelementet og standardafløbet har en samlet byggehøjde på 95 mm, men en lavere indbygningshøjde kan opnås ved at afkorte afløbet på stedet. Alternativt kan installatøren bestille det 70 mm høje renoveringsafløb og anvende det med de tilhørende lavere monteringsfødder.

Installationshøjden ved det lodrette afløb kan reduceres helt ned til 40 mm og kan desuden anvendes ved etagegennemføringer sammen med Advantix brandsikret rørgennemføring R120 – en ideel løsning i etageejendomme.

Derudover kan den vandrette rørledning fra afløbet placeres mellem de to monteringsfødderne direkte under afløbsrenden. Her er der virkelig tale om en fordel, da der ved støbning af gulvet ikke skal tages hensyn til afløbsrøret.

Afløbskapaciteten for afløbsrenderne er mellem 0,4 og 1,0 liter per sekund afhængigt af modellen. Den innovative klik-funktion sikrer både en permanent samling mellem afløb og rammeelement og hjælper ved montagen af komponenterne.

Høje standarder for sikkerhed, design og kvalitet
Sikkerheden for høj kvalitet og standarder for forarbejdningen af grundelementet og designriste er en vigtig faktor, når kunden skal vælge en løsning. Eksempelvis sand på flanger, en innovativ vandlåsteknologi, der er en meget effektiv lugtspærre, og den kun 5 mm brede afløbsåbning.

I det nye modulsortiment af Advantix afløbsrender tilbyder Viega fem forskellige designriste og rammer i tre farver. Standard designriste fås i børstet eller poleret rustfrit stål. Alternativt findes der design i glas eller til ilægning af fliser.

-los


Læs mere om Bad

21/4 2017