left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

100.000-pulje til digital omstilling åbner opSMV:Digital er et initiativ under Erhvervsstyrelsen, som har eksisteret siden 2018 og har hjulpet flere hundrede virksomheder med at realisere potentialerne i digitalisering og e-handel.

100.000-pulje til digital omstilling åbner op

Ny tilskudspulje under SMV:Digital åbner d. 16. april, hvor danske SMV’er kan søge om vouchers på 100.000 kr. til køb af rådgivning til bl.a. digital omstilling

Del artiklen på

Fredag d. 16. april 2021 åbner SMV:Digital en ny tilskudspulje, hvor SMV’er med 3-249 ansatte kan søge om vouchers på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning til digital omstilling eller udvikling af digitalt salg. Puljen er samlet på 20 mio. kr. og vil komme 200 SMV’er til gode. Ansøgninger vurderes efter først-til-mølle-princippet:

- Vi er rigtig glade for, at endnu en pulje åbner her i foråret. I DI Handel har vi arbejdet hårdt for, at SMV:Digital fik tilført ekstra bevillinger, så endnu flere SMV’er kan få indfriet deres digitale ambitioner og komme rustet ud af krisen. SMV:Digital er et vigtigt redskab til at styrke danske virksomheders digitalisering, siger branchedirektør i DI Handel, Sidsel Dyrholm Holst.

SMV:Digital er et initiativ under Erhvervsstyrelsen, som har eksisteret siden 2018 og har hjulpet flere hundrede virksomheder med at realisere potentialerne i bl.a. digitalisering. Programmet er populært og derfor skal man ikke vente for længe, lyder anbefalingen fra Sidsel Dyrholm Holst, der også er medlem af SMV:Board:

- Der plejer at være rigtig stor søgning til tilskudsmidlerne under SMV:Digital, så jeg kan kun opfordre til, at man begynder at arbejde med sin ansøgning allerede nu, så man er klar til at sende ind, når puljen åbner. Man kan få hjælp til at forme sit projekt eller til ansøgningen hos det lokale erhvervshus.

Hun fortæller videre, at der sidste år blev uddelt 83 mio. kr. fra SMV:Digital-programmet, og at midlerne stort set blev revet væk:

- Det vidner om en kæmpe efterspørgsel og behov fra SMV’erne til at styrke deres digitalisering. Og programmet har vist imponerende resultater. Derfor er det vigtigt, at SMV:Digital også i år får tildelt flere midler. I DI efterspørger vi, at programmet får yderligere 50 mio. kr. i 2021 til at styrke de danske SMVers digitalisering.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for virksomheder, der har en ide om, hvordan digitalisering kan hjælpe med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre virksomheden, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre det digitale projekt. Projekt kan have en afklarende karakter, hvor virksomheden f.eks. ønsker at identificere hvilke løsninger, der er relevante for at løse den konkrete udfordring eller for at indfri et potentiale.

Virksomheder kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så man er sikker på at indkøbe præcis det, man har brug for, og bedst muligt høster gevinsterne ved den digitale investering.

-kj

Læs mere om Byggeri

31/3 2021
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.