Aktuelle nyheder - Byggeri

115 nye almene boliger klar i ny Aarhus-bydelBoligerne er opført af entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, der står bag udviklingen af den nye bydel.

115 nye almene boliger klar i ny Aarhus-bydel

I den nye bydel Skejbyen i Aarhus står 115 almene lejeboliger klar til at huse sine første beboere

Del artiklen på

Den nye bydel i Vejlby, Skejbyen, summer efterhånden af liv. Entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, der står bag udviklingen af bydelen, har siden foråret 2020 afleveret de første fire boligkarreer med i alt 350 boliger. Og i dag – d. 1. marts – står yderligere 115 almene boliger klar til indflytning.

Denne gang er der tale om boliger opført for den almene boligforening Lejerbo fordelt på to karreer. Boligerne spænder fra et-værelses lejligheder på 38 m2 til fire-værelses boliger på 112 m2, og alle har altan eller terrasse.

- Vi har haft et stort fokus på at skabe et godt boligmiks med mangfoldighed og liv, hvor både studerende, børnefamilien og det ældre seniorpar kan få en god lejebolig i et moderne byområde – og det er vi lykkedes med, siger afdelingschef hos A. Enggaard, Jens Skinnebach.

En overvældende velkomst
Boligerne er derfor bygget og designet med henblik på at imødekomme forskellige aldersgrupper og familiestørrelser, og ifølge Inge Køster, der er formand for Lejerbo Aarhus, ser boligorganisationen meget frem til at byde velkommen til nye beboere:

- Vi er meget tilfredse med boligerne i Skejbyen. De er udført i gode materialer, har en skøn beliggenhed og er i det hele taget nogen meget attraktive boliger. Så vi glæder os til, at området bliver fyldt med liv i alle aldre, lyder det fra Inge Køster, som opfordrer alle interesserede i at kigge forbi.

Hos A. Enggaard glæder man sig over endnu en milepæl i udviklingen af Skejbyen, fortæller Jens Skinnebach:

- Det er en stor milepæl hver gang, vi afleverer en færdig boligkarre, og det er skønt at se, at området og boligerne nu får endnu flere beboere. Skejbyen har indtil videre fået en overvældende velkomst, og der har været en massiv efterspørgsel på de populære boliger tæt på Aarhus. Vi ser det som et klart tegn på, at placeringen er attraktiv, og at visionerne for bydelen har ramt plet, siger han.

Moderne bydel med muligheder
Den nye bydel i Aarhus ventes at stå helt færdig til sommer næste år. Men inden pågår arbejdet med bl.a. at etablere by- og uderum, daginstitution og yderligere 380 boliger:

- Skejbyen bliver en bydel, hvor man som beboer kan blive en del af et nyt fællesskab med fokus på motion, kultur og et stærkt naboskab. Beboerne får derfor adgang til en masse faciliteter og muligheder med bl.a. et aktivitetstorv, en nyrenoveret sportshal, et forsamlingshus og en café, som bliver samlingspunkterne for hele Skejbyen, lyder det fra Jens Skinnebach.

Han fortæller desuden, at Skejbyen har sin helt egen bylivsforening og en såkaldt bylivsapp, som A. Enggaard har udviklet for, at beboerne let kan kommunikere og skabe et spændende byliv med fællesaktiviteter.

-kj

Læs mere om Byggeri

1/3 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.