Aktuelle nyheder - Byggeri

120 udlejningslejligheder på Stigsborg i Aalborg

120 udlejningslejligheder på Stigsborg i Aalborg

Erik Sørensen Byg har købt byggefelt på Stigsborg Havnefront, hvor ejendomsselskabet vil opføre et boligprojekt på 9000 m2

Del artiklen på

Samfund - Byudvikling

Interessen for at bebygge det 54 hektar store Stigsborgområde i Aalborg er fortsat stor. Både PFA Ejendomme, Lærernes Pension, Nørresundby Boligselskab, EcoVillage, Aalborg Kommune m.fl. er i fuld gang med at projektere byggerier, der skal stå færdige inden for de kommende år.  

Nu tegner det lokale ejendomsselskab Erik Sørensen Byg sig som køber af byggefelt B16, der er beliggende ud mod Aalborgs nye store rekreative område Stigsparken:

- Aalborg rummer flere byudviklingsområder, og her er Stigsborg Havnefront aktuelt det mest spændende - både fordi der gives mulighed for, at private investorer som os kan erhverve sig byggegrunde og realisere de byggerier, vi selv tror mest på, samt pga. den omfattende helhedsplan for området og de offentlige investeringer i bl.a. en ny folkeskole, siger direktør Ole Skovrider fra Erik Sørensen Byg.

Ambitiøs byudvikling og stor interesse
Det er ejendomsmæglerfirmaet Metropol Erhverv, der har formidlet handlen, og her mærker partner Kim Christensen en stor interesse for den nye bydel:

- Vi har store forventninger til Stigsborg-området qua den ambitiøse måde, man har tænkt byudvikling på. Kombinationen af rekreative områder, offentlige institutioner, bolig og forhåbentlig en cykel- og gangbro over Limfjorden er helt unik og med bæredygtighed som en central fællesnævner. Det er meget positivt, at både kommune og ejere af Stigsborg i den grad har været visionære, pointerer Kim Christensen.

Med salget af byggefelt B16 er knap halvdelen af etape 1 enten solgt eller reserveret. Første etape, der kaldes 'Parkkvarteret', ligger centralt i byudviklingsområdet øst og nord/øst for kommunens forvaltningsbygning og er langt den største med op mod 200.000 etagemeter byggeretter. Denne etape rummer også en ny folkeskole, butikker, infrastruktur, bolig, erhverv m.v.:

- Interessen for at investere i Stigsborg-området er større end forventet, og foreløbig er salg og projektering en del foran tidsplanen. Vi er aktuelt i dialog med en række investorer - både private og institutionelle - og denne forholdsvis store interesse skyldes først og fremmest, at Stigsborg ses som en sikker investering. Det er et eksempel på en bydel, hvor man fra starten har lagt en langsigtet og ambitiøs helhedsplan, og hvor der er en høj kvalitet i byggemodningen. Det er det, vi nu ser effekten af, forklarer direktør Anton Hessellund fra byudviklingsselskabet Stigsborg P/S.

Parterne forventer, at byggeriet stå færdigt og klar til indflytning i 2022.

Udviklingen af Stigsborg forventes at vare 25-30 år og resultere i 4000 boliger på samlet set 400.000 etagemeter til 7500 indbyggere. Boligerne vil primært være leje- og ejerboliger i fire-seks etager samt town houses/rækkehuse i to-tre etager.

-kj

Læs mere om Byggeri

24/1 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.