Aktuelle nyheder - Byggeri

1700 håndværkere inviteret i Parken til landskampStark sikrer opbakning til landsholdet, når 62 af kædens butikker sender i alt 1712 fodboldglade håndværkere i bus og bil mod Parken fredag aften.

1700 håndværkere inviteret i Parken til landskamp

I aften spiller Danmark en afgørende kamp mod Gibraltar - og som ny partner for DBU sørger byggekæden Stark for fest og larm på lægterne ved at sende 1712 håndværkere i Parken

Del artiklen på

Samfund - Kultur

Den 30. september i år kunne Stark Danmark offentliggøre et nyt partnerskab med DBU. Her lagde marketingchef Mads Aagaard ikke skjul på, at partnerskabet skal komme kædens mange fodboldglade kunder til gode. Og små 14 dage efter havde Stark de første kunder med i Parken til den vitale 1-0-sejr over Schweiz.

Nu mobiliserer kæden igen opbakning fra hele landet, når 62 Stark butikker sender i alt 1712 fodboldglade håndværkere i bus og bil mod Parken fredag aften. De mange kunder får følgeskab af Stark medarbejdere fra butikkerne.

- Vi kender vores kunder godt og ved, at mange af dem går rigtigt meget op i klub- og landsholdsfodbold. Det er også grunden til, at vi blev partner med DBU. Fodbold er fantastisk at samles om, og derfor er vi utroligt glade for, at vi kan give alle landets Stark butikker mulighed for at invitere deres kunder med i Parken til en festlig fredag aften, der forhåbentligt giver dansk sejr og måske endda målfest, siger Mads Aagaard, marketingchef i Stark.

Kunder fra 62 butikker
Stark har i alt 66 butikker i Danmark, og 62 af dem har altså lagt billet ind på pladser i Parken til fredagens opgør mod Gibraltar.

- Nogle butikker sender en lille hyggelig flok på ti af sted, mens andre sender flere busfulde. Det glæder mig meget, at vi kan bidrage til opbakningen af landsholdet med fans fra hele landet. Jeg er sikker på, at alle kunder og medarbejdere får en god tur i Parken og en sjov aften sammen, siger Mads Aagaard og udtrykker glæde over at stå bag Herrelandsholdet.

- Som partner har vi en ambition om at støtte landsholdet på mange forskellige måder. En af dem er selvfølgelig ved at være talstærkt til stede på lægterne og vise, vi står bag dem på samme måde, som vi står bag landets håndværkere. At sende 1700 kampklare kunder i Parken for at støtte landets bedste fodboldhåndværkere er i mine øjne en optimal udnyttelse af partnerskabet, slutter Mads Aagaard.

-jhn


Fakta: Stark Danmark

Stark Danmark driver 66 byggecentre og trælaster fordelt over hele landet og i seks Grønland. Virksomheden er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer og tilbyder en lang række services og rådgivning til både entreprenører og professionelle håndværkere.

Stark Danmark beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og er en del af Stark Group, der med 10.000 medarbejdere og 412 trælaster fordelt på i alt fem lande, er en førende leverandør af byggematerialer, service og rådgivning i Nordeuropa.

 

Læs mere om Byggeri

15/11 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Lyngsøe

  Lyngsøe

  Alt i overdækning. Dansk design.
 • Greditec

  Greditec

  Murflex - ventiler i rustfrit stål
 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger
 • BMI Danmark

  BMI Danmark

  (Icopal & Monier) - Se vores brohurer om tagløsninger
 • Garant

  Garant

  Specialist i tekniske produkter
 • Zarges

  Zarges

  Godt arbejdsmiljø valg
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Scandi Supply

  Scandi Supply

  Brandsikring A - Z
 • OX-ON

  OX-ON

  Designed to protect
 • Dansk Boligbyg

  Dansk Boligbyg

  Det giver pote at leve værdierne
 • Greditec

  Greditec

  Murtec Bistal 30R Dista - Murværksarmering
 • NTI

  NTI

  Vi gør dig bedre!
 • Kilian Water

  Kilian Water

  Det beplantede filter – naturlig spildevandsrensning
 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima
 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer
 • Zarges

  Zarges

  Stiger og stilladser i aluminium
 • Riwal

  Riwal

  Vi hjælper dig sikkert i højden!
 • Nyt om Bæredygtighed

  Nyt om Bæredygtighed

  Magasin om hvorfor du skal interessere dig for Bæredygtighed i byggebranchen
 • Ajos

  Ajos

  Kraner, hejs, skure, pavilloner, strøm, lys, varme og byggepladsindretning