Aktuelle nyheder - Byggeri

23 dages lysfestival i februar-mørketLys over ZOO.

23 dages lysfestival i februar-mørket

Lørdag åbnede Copenhagen Light Festival, der varer til d. 23. feb. og tilbyder bl.a. guidede lysoplevelser i kanalbåde, på cykler, gå-ben og i kajak

Del artiklen på

Åbningslysfesten startede på Børsen, der normalt kun er åbent på Kulturnatten, hvorefter udsigten til flere værker kunne nydes på Kayak Bar og/eller på kanalrundfartsbåd langs havnens særlige lysoaser.

Lysfesten fortsætter de kommende uger, og flere af byens spillere har meldt sig på banen i dette tredje års Copenhagen Light Festival:

I vinterferien afholder Blox/DAC stort lysløb med hundredevis af løbere med lys på langs kanalerne i indre by, kanalerne rundt om Slotsholmen og Christianshavn; ZOO har særarrangementer, mens Reffen afholder eksklusive elektroniske musikarrangementer og huser det store lysværk Solaris samt koncert med Tom and his computer, Mike Sheridan og God Goes Deep.

Under hele festivalen er der guidede ture i kanalbåde, på cykler, gå-ben og i kajak, og med app’en ’Within 10 Minutes’ kan man se, hvor lysoaserne er ud fra, hvor man selv er.

Copenhagen Light Festival er i 2020 videreført af den nye ’Foreningen for Københavns Lysfestival / Copenhagen Light Festival’. Foreningens bestyrelse består af partnere fra Tivoli, Stromma Danmark, Louis Poulsen, vnr.TV og Pia Allerslev. Kunstnere og værter for kunsten er medlemmer af foreningen. Copenhagen Light Festival er støttet af Københavns Kommune, RealDania og Sophus Fonden.

Al strøm kommer fra CO2 fri energi.

-kj

Læs mere om Byggeri

3/2 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.