Aktuelle nyheder - Byggeri

50 nye elever ansat i BygmaElevintro 2018.

50 nye elever ansat i Bygma

Bygma sprænger rammerne og ansætter det største antal elever nogensinde. Årsagen skal findes i flere års målrettet indsats for at tiltrække de unge

Del artiklen på

I en tid, hvor der er rift om de unge, er ansættelsen af Bygmas 50 nye elever gevinsten af et langt sejt træk. Rekrutteringen omfatter et stort salgs- og kvalificeringsarbejde, og Bygma har en medarbejder ansat til kun at rekruttere, kvalitetssikre elevuddannelsen og brande Bygma som et godt uddannelsessted. Gennem de senere år har virksomheden desuden oparbejdet et strategisk samarbejde med erhvervsskoler.

- I år har vi lyttet til vores egne, dygtige unge og har inddraget de sociale medier massivt. Vi er gået ud på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi især har benyttet film produceret til lejligheden med vores elever. Vi har også oprettet et elev-site, der fortæller om de uddannelsesmuligheder vi tilbyder - naturligvis set og fortalt af vores nuværende elever, fortæller HR-direktør Anette Sondrup.

Ansvar for investering i fremtiden
Bygma tilbyder primært elevuddannelser inden for handel og logistik og har løbende op til 100 unge mennesker under uddannelse.

- Som en stor dansk virksomhed ønsker vi at tage et grundlæggende ansvar for at investere i den unge generations fremtid; vi har et mål om at antallet af nye elever skal svare til min. tre procent af arbejdsstyrken, fortæller Anette Sondrup, som fortsætter:

- Vi giver dem en god uddannelse, og vi har et mål om at beholde min. 50 % af de færdiguddannede elever - og naturligvis gerne flere.

Det nye hold af elever starter deres uddannelse i Bygma d. 1. september.

-kj

Læs mere om Byggeri

23/8 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBIMBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCAD kurserCAD rådgivningCAD softwareCAD supportCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriFundamentFundamenterGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerListerLofterMalingMaterielopbevaringOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserStukTapetThermo asfaltmåtterThermo betonmåtterTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræUderums møblerVarmepumperVintermåtterVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder