left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Ansøgninger for 43 mio. kr. til ErhvervspuljenFoto: Colourbox.

Ansøgninger for 43 mio. kr. til Erhvervspuljen

Energistyrelsen har i alt modtaget 217 ansøgninger om tilskud i tredje ansøgningsrunde til Erhvervspuljen i 2021

Del artiklen på

I tredje ansøgningsrunde i 2021 i Erhvervspuljen, der var åben for ansøgninger fra virksomhederne fra d. 18. maj til d. 1. juni, er der ansøgt om tilskud for ca. 43 mio. kr. Den samlede ramme for Erhvervspuljen i 2021 er på 600 mio. kr. Midlerne fordeles på en række ansøgningsrunder hen over året. Den næste runde forventes at åbne medio august.

Forud for ansøgningsrunden er der bl.a. arbejdet med at udvide antallet af standardløsninger og lette processen for rådgiverbistand, så det bliver endnu lettere for virksomhederne at søge om tilskud fra puljen. Ansøgningerne i fase 1 indikerer, at standardløsningerne er anvendt flittigt i denne runde, hvor der er mange mindre projekter.

Tildelingen af midlerne i puljen sker på baggrund af en konkurrencebaseret model, hvor ansøgningerne rangeres efter den laveste støttepris pr. sparet kWh. Der er et støtteloft i puljen på syv øre pr. sparet kWh.

Virksomhederne har nu frem til d. 7. august til at indsende en endelig ansøgning.

Erhvervspuljen er en tilskudspulje til energieffektivisering i virksomheder, der skal sikre grøn omstilling og effektivisering af virksomhedernes energiforbrug. Puljen er på i alt ca. 3,9 mia. kr. og løber fra 2020 til 2029. De nærmere tidsfrister for ansøgningsrunderne i 2021 meldes ud løbende.

-kj

Læs mere om Byggeri

9/6 2021
AfskærmningAlu stigerBeslagBrancheforeningBrandstigerByggerådgivningByggestyringBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentreprenørIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMontageskinnerMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentreprenørTotalrenoveringTrappestigerVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.