Aktuelle nyheder - Byggeri

Antallet af nye ladepunkter sætter rekord

Antallet af nye ladepunkter sætter rekord

I oktober måned blev der opstillet rekordmange offentligt tilgængelige ladepunkter - 903 ladepunkter svarende til en månedlig stigning på godt seks procent

Del artiklen på

Af Dan Bjerring
Christiansborg

El-billisterne skal bekymre sig mindre og mindre om muligheden for at ’tanke op’ med strøm.
Det samlede antal offentligt tilgængelige ladepunkter er ultimo oktober steget til godt 15.800, og det er tæt på en fordobling i forhold til oktober 2022. Den største stigning er sket det seneste halve år.

Antallet er i gennemsnit steget med godt 660 ladepunkter pr. måned siden december 2022, og forholdet mellem antallet af elbiler og antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter viste en stigning i elbiler pr. offentligt tilgængeligt ladepunkt fra 9,32 ultimo oktober 2020 til knap 13,9 elbiler ultimo januar 2022.

Udfordring
Og her er måske en udfordring, idet antallet af elbiler er vokset hurtigere end antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter.

Siden august 2022 er antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter dog steget relativt mere end antallet af elbiler, og der har derfor været en faldende tendens i antallet af elbiler pr. offentligt tilgængeligt ladepunkt indtil maj 2023, hvorefter tallet har ligget relativt stabilt.

Læs mere om Byggeri

14/11 2023
AfskærmningAlu stigerBrandstigerByggerådgivningByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringFaldsikringFugemasseFugeskumGarageanlægGarageporteGipspladerIndustriporteKabelkanalerLofterMaterielopbevaringOmbygningPortautomatikPorteRullestilladsSmedejernsporteSpartelmasseSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTotalrenoveringTrappestigerVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.